Partyflock
 
­ Nederland

Baldadig
Revolutionisten

gepubliceerd door , op
Baldadig
8 maart 2013
FeestBaldadig · Revolutionisten
Datummaandag 29 april 2013
LocatieACU Site
Is een koning nog wel van deze tijd? En zou je dan nog wel zoveel geld voor een feestje moeten neerleggen om dat te vieren? ACU en Baldadig zullen als ware revolutionisten laten zien dat het anders kan. Laat al het oranje maar thuis en kom gewoon zo als je bent. Deze avond wordt iedereen koning en koningin!

En als iemand zich ware revolutionisten mogen noemen zijn zij het wel. Een uitverkocht EKKO, shows van Tokyo to NYC en wereldartiesten op hun eigen feesten. Niemand minder dan Eindbaas en Men of Mega zullen deze avond de revolutie ontketenen samen met een van de allergrootste talenten van dit moment Arno Motz (live).

Natuurlijk zijn ook Baldadig residents Pleasure Pressure, Geschmacksversterker en terug van weggeweest Duplotek van de partij!

Line-up
Eindbaas
Men of Mega (live)
Arno Motz (live)
Duplotek ft special guest Dr. Cooper MC
Geschmacksversterker
Pleasure Pressure

Over Baldadig
Een open minded DJ collectief dat zich inzet als springplank voor jong talent en een verbreding van het aanbod wil bieden
in het Utrechtse uitgaansleven. Baldadig gaat niet om muziekstijlen, maar om mensen en hun beleving! Dit proberen wij te doen door bijvoorbeeld jonge talenten aan te trekken, thema's en concepten in de feesten te verwerken en interactie zoals live-painting met opkomende kunstenaars of de hele locatie ombouwen, u vraagt, wij draaien. Laagdrempelig, kwalitatief, betaalbaar en anders, dat is Baldadig.

1 opmerking

1 keer gehoord Pleasure Pressure, geniaal