Partyflock
 

ST8MENT 2 maart in Effenaar · Timetable & info

gepubliceerd door , op
ST8MENT
17 januari 2013
FeestST8MENT · Fusion 2.0
Datumzaterdag 2 maart 2013
WinactieST8MENT actiegesloten
LocatieEffenaar Site
Zaterdag 2 maart 2013 neemt de nieuwe garde van Fusion Records het poppodium de Effenaar in Eindhoven flink onder handen. De krachtige beats van Code Black, energieke tracks van B-Front, rauwe kicks van Titan en vocale klanken van DV8 worden deze avond in volle vaart gepresenteerd. ST8MENT maakt vandaag de timetable en laatste belangrijke informatie bekend voor deze oorverdovende avond gevuld met Brabants hardstyle geweld.

Timetable ST8MENT 02.03.13
22:00 – 23:30 Perry'd
23:30 – 01:00 Code Black
01:00 – 02:30 B-Front
02:30 – 04:00 Titan
Host: DV8

Fusion 2.0
Fusion Records, hét Brabantse label binnen de hardere stijlen, opgericht in 2002 en sindsdien een van de grootste spelers in de ontwikkeling van hardstyle. Onder leiding van Zany en Donkey Rollers is Fusion Records een label dat altijd in beweging is en constant zoekt naar vernieuwing in verfrissende tracks, maar ook naar getalenteerde nieuwe artiesten. Niet gek dat mega talenten als Code Black en Titan hun naam graag aan dit label verbinden.

Zaterdag 2 maart maakt de 'oude garde' dan ook even plaats voor de nieuwe aanwas binnen het populaire label. Verwacht een avond vol nieuw spektakel, gebracht door niemand minder dan de 'groten der toekomst' in een Fusion 2.0 versie.

Mixtapes
Diverse loyale fans hebben op geheel eigen initiatief enkele ST8MENT mixtapes gemaakt. Wie het in zich heeft om ook zo'n heerlijke mixtape te maken, laat het ST8MENT weten via een bericht op Facebook of Twitter en maak kans op een plek in de line-up van toekomstige ST8MENT edities.

Volg ST8MENT
Like ST8MENT op Facebook, blijf op de hoogte en neem deel aan verschillende winacties voor ST8MENT op zaterdag 2 maart. Bezoek ook www.st8ment.nl voor alle informatie rondom aanstaande en volgende edities van ST8MENT.

Vervoer
Volg per auto de borden 'Centrum' tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert 'Dommelstraat 2' in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang 'centrum', waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is.

Helaas is het NS nachtnet sinds kort opgeheven. Daardoor rijden de treinen tot slechts half 2 in de nacht. Surf naar www.9292.nl voor meer informatie.

Tickets
Nog niet in het bezit van een ticket voor ST8MENT op zaterdag 2 maart 2013? Surf dan snel naar www.st8ment.nl en bestel een ticket voor slechts 15 euro (excl. fee). Er zal tevens deurverkoop plaats vinden op 2 maart, tickets bedragen dan 20 euro.

ST8MENT online: www.st8ment.nl, Facebook en Twitter.

5 opmerkingen

bouncen! :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 78576, 169344}
Niks op de timetable aan te merken, maar goed deze was dan ook niet zo moeilijk om in te vullen.
 
Lekker feestje!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2898, 2861}
Hier gaan we eens even goed genieten! Top line up dames en heren van St8ment! :-)