Partyflock
 

Must in Het Kurhaus
Feesten, dansen en slapen op sterrenniveau

gepubliceerd door , op
Must in Het Kurhaus
19 februari 2013
De vijfde editie van Must in het Kurhaus belooft op zaterdag 6 april opnieuw een avond in Koninklijke sferen te worden. Of voor de liefhebber zelfs een majestueus weekend weg, want alle 252 hotelkamers zijn deze avond in handen van de organisatie en kunnen als arrangement worden geboekt. Onder de indrukwekkende kroonluchters van de Kurzaal, zullen Erick E, Funkerman, MC Lex Empress en MC I/Fan de bezoekers trakteren op muzikaal spektakel. Zoals gebruikelijk op de unieke feesten van Must, wordt ook deze avond omlijst met een portie uitbundig entertainment.

Koninklijke ambiance aan de Noordzee
De majestueuze en historische Kurzaal is het bruisende hart van het Steigenberger Kurhaus Hotel. Een bijzondere plaats met stijl en nostalgie die bijdraagt aan de unieke ambiance van Must, dat bekend staat om haar uitbundige feesten waar alle zintuigen worden geprikkeld. Extravagante dansers en prachtige verlichting dragen bij aan de stijlvolle achtergrond. Maar uiteraard draait het vooral om de gasten, en de Must organisatoren zorgen er dan ook altijd voor dat het hen aan niets ontbreekt. Een feest om nog lang over na te praten, dat is Must.

Dansen en slapen met Must
Geweldige dj's die garant staan voor sprankelende optredens zijn slechts het begin van een avond vol grandeur bij Must. Waar het bij de meeste feesten draait om de line-up, is dit bij Must slechts een onderdeel van een spectaculaire avond. Naast de muzikale beleving is het vooral de bijzondere locatie en de interactie tussen gasten die Must tot een avond om nooit te vergeten maken. Unieke locaties zoals de Laurenskerk in Rotterdam en het Concertgebouw in Amsterdam stonden al eerder in het teken van Must. Ditmaal is het de beurt aan het prachtige Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen. Het feest wordt op 6 april gehouden in de Kurzaal met zijn prachtige plafond en statige kroonluchters. Extra bijzonder is dat het Kurhaus hotel alle 252 kamers beschikbaar heeft gesteld aan bezoekers van Must. Met dit arrangement kunnen gasten ook de volgende dag bijkomen en nagenieten van de fantastische locatie aan zee.

Voorverkoop
De verkoop van de arrangementen start op 21 februari, de losse entreebewijzen voor Must in het Kurhaus zijn vanaf begin maart te koop.