Partyflock
 

Vrijdagse nieuwstelex

gepubliceerd door , op
Vrijdagse nieuwstelex
11 januari 2013
Elke week verschijnen er wel berichten die te kort zijn om als persbericht te publiceren, maar die wel de moeite van het vermelden waard zijn. We verzamelen ze elke week en publiceren ze op de vrijdagmiddag. Kun je nog even helemaal up-to-date het weekend in!

Techno Department en Radiodiego supports het IFAW.

Het IFAW (International Fund for Animal Welfare) komt wereldwijd in actie om dieren in nood te redden. Via projecten in meer dan veertig landen zet het IFAW in om individuele dieren in nood te redden, wreedheden tegen dieren te voorkomen en aandacht te vragen voor de noodzaak om in het wild levende dieren en hun leefgebieden te beschermen. Techno Department en Radiodiego willen het publiek mobiliseren om wreedheden tegen dieren te voorkomen doormiddel van donaties en commercials. Tevens zijn Techno Department en Radiodiego de eerste Radio Station en Radio Programma van de wereld die IFAW ondersteunt via commercials. Luisteren kan via www.technodepartment.com of www.radiodiego.nl!

Knife Party op XO Live en Solar gaat internationaal

Het wereldberoemde Knife Party prijkt sinds vandaag op het affiche van XO Live, voorheen Extrema Network Outdoor. De dubstepformatie geeft de enige Nederlandse festivalshow deze zomer op het dance-evenement. Zaterdag 13 juli beleeft het populaire festival zijn achttiende editie aan het strand van Aquabest. Extrema Network maakte overigens tevens bekend dat zijn festival Solar Weekend een editie zal hebben in Oslo en op Ibiza dit jaar.

Nieuwe single Lucky Charmes feat. Corey Chorus - This Is It

Een deal met Universal/ All Around The World in Engeland, een aankomende clubbanger op het Mixmash label van Laidback Luke, een officiële remix voor Paul van Dyk, toekomstige studiosessies met A-list artiesten en sinds kort onder contract bij Sony Music; Lucky Charmes is bezig om grote stappen te maken in de muziekindustrie! Lucky Charmes keert terug met een dijk van een nieuwe single This Is It, een bigroom house klapper voor in de piekuurtjes met vocals van de Amerikaanse singer/songwriter Corey Chorus, die vandaag verschijnt via Sony Music. De track is al eerder te horen geweest in de Club FG Radioshow van Laidback Luke en Protocol Radio van Nicky Romero. Lees verder

Bekijk hier de officiële music video:



Nieuwe Nederlandse dance-act Dutch Do Dance zorgtvoor iets unieks; Nederlandstalige, herkenbare Dance

Dutch Do Dance is een nieuwe professionele en hoogstaande Nederlandse dance-act van BazarMedia, in samenwerking met muziekproducers The Rocketeers. Een nieuw groots opgezet muziekproject voor festivals, evenementen, feesten en de grotere clubs van Nederland. Twee jongens en twee meiden dansen en zingen live Nederlandstalige evergreens in een moderne dance-productie. Een uniek en nog niet bestaand concept in Nederland.

Het grootste wereldwijde muzikale exportproduct van Nederland is dance, maar in onze eigen taal wordt dat niet gemaakt. Tijd om daar verandering in te brengen, vond BazarMedia, samen met muziekproducers The Rocketeers en choreograaf Anna Suijkerbuijk. Dus werden er in oktober 2012 audities gehouden voor een nieuwe Nederlandse dance-act. Uit deze audities kwamen vier toppers naar voren; Whitney Valk, Evan Schouten, Ymke Fros en Jason Kai Wing Ip. Dutch Do Dance was geboren! Lees verder...

Meer informatie is te vinden op www.dutchdodance.nl.

1 opmerking

Dutch Do Dance


Carnaval is net voorbij toch??