Partyflock
 

Beatmaker fLako Wederom in Canvas

gepubliceerd door , op
All Eyes On
18 februari 2013
fLako de beatmaker met Chileense roots keert terug. Vorig jaar stond hij al met zijn live show in Canvas: Nu staat hij op 22 februari wederom in Amsterdam op de 7e verdieping.

fLako kan eerder worden omschreven als beat documentairemaker dan als een producer: iemand die vanuit zijn hart en zonder Gimmicks beats samenstelt. Dit jong talent werkte al samen met grote namen als The Gaslamp Killer en Hudson Mohawke en labels als Brownswood (Giles Peterson), Eglo en Tokyo Dawn. In zijn mixes and beats vindt hij altijd een perfecte balans tussen ingewikkelde ritmepatronen en laid-back soulfulness. Met zijn alter ego Dirg Gerner zoekt fLako de gevoeligheid op met eerlijke vocals over relaxte beats. Onlangs bracht fLako met succes zijn Eclosure Ep waar nummer in de radioshows van smaakmakers zoals Gilles Peterson, LEFTO en Benji B belandde.

Bestel je ticket bij koop tickets!

All eyes on
De avond wordt georganiseerd door ALL EYES ON. Een avond met als basis de beste hiphop, soul, en electronica. Een avond die zowel underground grootheden als nieuw talent een kans geeft. Zo brachten zij eerder al artiesten als Mr. Scruff, J Rocc, LEFTO en Rich Medina naar Nederland. De rode draad bestaat uit soulful qualitiy music, een goede sfeer en een lachende, dansende en genietende crowd.