Partyflock
 

House Rockers presents Lucien Foort

gepubliceerd door , op
House Rockers
15 februari 2013
FeestHouse Rockers · presents Lucien Foort
Datumvrijdag 22 februari 2013
WinactieHouse Rockers actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Wereldwijd bekend om haar fenomenale artiesten die zichzelf én ons piepkleine monarchie ook op dance-vlak op de kaart zetten. In Holland wéten we dat house zoveel meer is dan elektronische geluiden die op een opzwepende BPM gehalte door de boxen geknald worden. House is een pure beleving, een 'state of mind' en een cultuur waar wij in Nederland ons grensoverschrijdend aan durven te vergrijpen. Vanuit alle landstreken komen pure house-liefhebbers tot in de vroege uurtjes bij elkaar; en speciaal voor hen presenteert House Rockers elke laatste vrijdag van de maand haar ingrediënten in de Escape in onze bruisende hoofdstad. Ook deze maand neemt een pionier het voortouw, waarbij ditmaal Lucien Foort het house-hoofd op hol doet slaan... Rock the House as you are supposed to!

House rockers presents Lucien Foort
Op vrijdag 22 februari verwelkomt House Rockers jou onder leiding van Lucien Foort vanaf 23uur in de Escape te Amsterdam. Van klikkende dameshakken tot felgekleurde sneakers, trendy boots of mannelijk glimmende schoenzolen; zolang de dansvloer er maar tot in het uiterste mee betreden kan worden! Zeker met de kennisgeving dat dreadman Lucien Foort de touwtjes in handen neemt om jou op een spectaculair house-avontuur te nemen. Van opzwepende sets tot rauwe melodieën. Zonder overbodige bliepjes en juist gemêleerd met een diepe bassline, dat basis vormt in het muzikale verhaal dat Lucien Foort vanachter de draaitafels kundig vertaalt.

Rock de nacht onder begeleiding van MC D-Jay en beleef hoe de statement van House Rockers diep doorgevoerd wordt door de:


House Rockers tickets
Het moge duidelijk zijn... Een editie om ook in februari naar een hoog house-niveau te tillen! De voorverkoop is van start gegaan, waarbij je via www.houserockers.nl of via koop tickets voor slechts €8 online je ticket bemachtigt. Ook aan alle House Rockers VIP liefhebbers is gedacht. Voor €20 schuif je een vipbandje om de pols, waarnaast er tevens een aantal tafels beschikbaar zijn gesteld. Meer informatie hierover kan via vip@houserockers.nl opgevraagd worden.

House rockers; determined to rock as never done before.