Partyflock
 

Beachclub Fuel opent seizoen met Sunset

gepubliceerd door , op
Sunset
13 maart 2013
FeestSunset · Grand opening Beachclub Fuel
Datumzondag 31 maart 2013
LocatieFuel Site
Op zondag 31 maart (eerste Paasdag) opent BeachClub Fuel met 'Sunset' haar deuren voor de trance-community. Na een zeer succesvol 2012 weten steeds meer mensen de weg naar de indrukwekkend mooie Beachclub in Bloemendaal te vinden. De 'Grand Opening' wordt een ongekend spektakel dat je niet mag missen!

De eerste klap is een daalder waard! Na vorig jaar met een groot diversiteit aan kwaliteitsevenementen een geweldig zomerseizoen te hebben gedraaid, richt de Club zich ook dit jaar weer op een aantal supertoffe feesten. Vanzelfsprekend zullen alle muziekgenres weer breed vertegenwoordigd zijn. Met Sunset (Grand Opening) wordt meteen duidelijk dat kosten nog moeite worden gespaard. Met niemand minder dan Richard Durand, het Duitse tranceduo Kyau & Albert, Canadees Max Graham en de Nederlandse trance-pioniers Menno de Jong en RAM haalt Fuel alleen het allerbeste in huis om het zomerseizoen dansbaar in te luiden!

Early Bird actie
Beachclub Fuel biedt de snelle beslissers een zeer aantrekkelijke korting. De eerste 200 tickets worden voor slechts € 10,-(ex. fee) aan de man gebracht. Vervolgens zullen de reguliere tickets à € 17,50(ex. fee) in de handel gaan en uiteraard ligt de deurprijs nog een stukje hoger (€ 25,-). Tickets zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina van Fuel, die je natuurlijk meteen even 'liked'. Er zijn ook tickets verkrijgbaar via koop tickets en de website Fuel, of bij één van de vestigingen van Free Record Shop.

Fuel
Beachclub Fuel heeft een capaciteit van 2500 bezoekers, is wellicht één van de mooiste locaties aan het strand van Bloemendaal en heeft de mogelijkheid om 'last minute' te beslissen het evenement overdekt plaats te laten vinden. Ten opzichte van vorig jaar zijn er een flink aantal kluisjes bijgekomen en zijn het fraaie interieur en vriendelijke personeel nog steeds de hoofdingrediënten van de populaire strandclub.

5 opmerkingen

 
Nice.. mooie opening met een meer dan heerlijk feestje (Y)
Aanwezig!
 
Het voorjaar kan niet beter beginnen