Partyflock
 

Official Grand Opening
Beachclub Vroeger & NopeisDope

gepubliceerd door , op
2013 Grand Opening
12 maart 2013
Feest2013 Grand Opening · Beachclub Vroeger vs NopeisDope
Datumzondag 17 maart 2013
Winactie2013 Grand Opening actiegesloten
LocatieVroeger
Inmiddels begint iedereen steeds meer zin te krijgen in de zomer en mensen kunnen ook niet wachten tot de beste Beachclub van Nederland zijn deuren weer opent. 17 maart gaat het dan eindelijk gebeuren, Beachclub Vroeger trapt samen met Nopeisdope het strandseizoen van 2013 af in Bloemendaal.

Beachclub Vroeger en Nopeisdope gaan hun naam weer waarmaken tijdens dit jaarlijkse hoogtepunt en je kunt weer een wervelende show verwachten. Zoals je gewend bent zal er als het nodig is voor iedereen overdekte plek zijn in de warme oase. Met het uitzicht op de zee en de mooiste zonsondergang van Nederland in het vizier zul je ogen te kort hebben. Lasers, visuals, confettie en veel entertainment is wat je van Beachclub Vroeger en Nopeisdope kunt verwachten!

Vandaag wordt de line up bekend gemaakt en kan de voorpret pas echt beginnen. In de Nope area zullen niemand minder dan The Partysquad langskomen om te laten zien dat zij de koningen van de zomer zijn. Lucien Foort kun je met recht de 'Godfather of housemusic' noemen en ook hij zal tijdens deze dag niet ontbreken.

2012 was het jaar van de wereldwijde doorbraak van Firebeatz, ze reizen inmiddels de hele wereld over en maken speciaal voor deze dag een gaatje in hun agenda. Met namen als Jean, D-Rashid, Suyano, Skitzofrenix en Ziggy wordt het echt een opening zoals het hoort.

In de Dope area belooft het ook een feest te worden met een set van D.A. & Winne en Winne. Winne is één van de meest gerespecteerde Nederlandse rappers en samen met D.A. & Winne vormt hij nu een gouden duo. Irwan is absoluut de koning van de Dope sound! en 17 maart kan ook echt hij niet ontbreken!

Hierbij de volledige line up:



De earlybird kaarten zijn bijna uitverkocht dus ga nu snel naar nopeisdope.nl of beachclubvroeger.com en haal je kaartje.

4 opmerkingen

 
Zo'n zin in dit feestje he .. niet normaal gewoon .. eindelijk mag het zomer seizoen weer beginnen (Y)
Heb er zin in! super altijd de feestjes op vroeger !
laatste aanpassing
Werkzaam bij NRG VIBE
yes volgende maand al, gaat lekker dit
Net of het dan korten broeken en t-hemden weer is.