Partyflock
 
­ Nederland

Wat een kenker party

gepubliceerd door , op
Op 22 juli 2013 zal de eerste editie plaats vinden van dit hardstyle evenement. Hiermee wil organisatie en evenementenbureau Mero Events geld inzamelen om de laatste wens van Miss Teddy Pedigree Paul te ondersteunen. Miss Teddy pedigree Paul is op 22 jan 2013 overleden aan de gevolgen van lymfklierkanker. De wens van Miss Teddy Pedigree Paul is om minsten een ton te doneren op haar verjaardag 30 juli 2013 aan het Kwf. Dat deze koningin haar verjaardag niet meer zal meemaken is een feit maar dat wil niet zeggen dat we de strijd tegen kanker moeten opgeven.

Iedereen die meewerkt aan dit evenement doet dat belangeloos. De gehele opbrengst kan daarom ten goede komen aan het KWF (kankerbestrijding) . De volgende DJ's zijn de strijd aangegaan tegen kanker!

Line up Main stage Hardstyle:
Zany
Francois
Hyperactivo
Nowaxx
Genius
Cold Case
Vital Connexion
Lowcaterz
B-tec
PRDX
Noisemaking Criminals
Mc Visionary

Zaal 2 hardclassic / hardstyle:
Freak-B
Tys
D-Frenky
Miss Amy
Davo
Luke Damian
Bart Blanche
Mc Furious


De naam "Wat een kenker Party" doet veel mensen in discussie gaan. Mero Events heeft bewust voor deze naam gekozen. Het is aanstootgevend evenals de ziekte zelf. Het is een "Party" om geld in te zamelen voor het KWF. Kanker is niet leuk vooral niet als je te horen krijgt dat je het onder de leden hebt. Dat is precies de rede waarom Mero Events het niet mooier maakt dan het is. Kanker is kut! Kanker moet bespreekbaar worden zodat deze ziekte teruggedrongen kan worden. Op maandag 22 juli 2013 om 20:00 zullen de deuren open gaan bij De Heuvel Gallery te Tilburg.

De gehele opbrengst zal op 30 juli 2013 worden gedoneerd aan het KWF.
Meer informatie en kaarten kan je vinden op: Meroevents.nl

112 opmerkingen

Uitspraak van mien spring in t veld is back! op dinsdag 5 februari 2013 om 20:51:
Jammer al die negatieve reacties! Ik vind het doel super en ik vind de naam ook geniaal gekozen. Bedoeling is dat mensen erover gaan praten en dat is gelukt. Overigens stond de initiatiefnemer van de grote KWF stunt, die zelf 2 weken geleden is overleden aan kanker, helemaal achter dit feest en de naam!!! Misschien moeten de mensen die n zo negatief zijn even nadenken waarom ze het nu zo belangrijk vinden er negatieve reacties op te geven?????


Ik wilde eerst inderdaad reageren dat ik het een belachelijke naam voor een feest vond. Totdat ik de beschrijving ging lezen met de gedachte erachter. Erg gewaagde naam, toegeven, maar ergens geniaal gekozen.

Het initiatief kan ik niet meer dan toejuichen. Echter denk ik, dat de naam te negatief wordt opgevat als mensen de achterliggende gedachten niet weten. Bij posters is dat dus het geval..

Anyway, ik ben er bij!
Gabberpinda, ik denk dat jij echt de plank volledig mis slaat nu. Jij hebt gewoon zin om irritant te doen, nou gefeliciteerd, dat is meer dan gelukt. Dat vind IK nou respectloos! Tegenover mensen met kanker, tegenover mensen die iets organiseren voor dit goede doel, want waar is jouw actie?? Wat ga jij doen? Waarschijnlijk niks! Alleen maar zeiken over mensen die wel hun hart op de juiste plek hebben zitten. Triest geval ben je! Dus dat!
Juist Mien, Klasse!
Artiest {SHOWLIST artist 54194, 10088, 75936}
Wat mij het meeste stoort is aan de vele "anti" reacties, is de selectieve verontwaardiging waar het in mijn ogen symbool voor staat. Er is een hele wereld te winnen wat betreft het taalgebruik van veel jongeren, en ook volwassenen. Maar dat vinden we toch vaak normaal of onontkoombaar. Straattaal word zelfs vaak een beetje verheerlijkt of als grappig beschouwd. De verpaupering van de Nederlandse taal word nog al eens onderschat en ik vraag me af of al die verontwaardigde mensen wel eens iemand aanspreken die bijvoorbeeld het woord "kanker" gebruikt. Ik denk dat de keuze voor deze naam daarom juist wel goed is, al heeft hij een keerzijde. Domme mensen, die alleen de titel lezen, zien het waarschijnlijk (onbewust) als een bevestiging voor hun taalgebruik.

Maar vragen of mensen "het woord" alstublieft niet willen gebruiken helpt niet. Dan is de discussie die op deze manier ontstaat waarschijnlijk een betere optie, met als voornaamste doel aandacht te trekken. Onorthodox, wanneer een "normale" manier niet goed werkt. Het spreekt mij wel aan.

En dit:

Uitspraak van Luukyeye op dinsdag 5 februari 2013 om 13:58:
Toch mooi om te zien dat iedereen nu diep verontwaardigd is, terwijl mensen 'kanker' tegenwoordig vaak als standaard bijvoeglijk naamwoord gebruiken. Daar hoor je niemand over piepen; als de buschauffeur verrot wordt gescholden, de scheidsrechter er van langs krijgt, de beveiliging op een feestje je pilletje afpakt, de politie gewone taken uitvoert of ambulance personeel dat netjes mensen probeert te helpen er verbaal eens flink van langs krijgt. Maar wat gebeurt er; mensen gaan zich druk maken om de naam van een feestje. Lekker hypocriet weer, want zelfs een aantal mensen die nu commentaar leveren hebben strafpunten gekregen voor schelden met kanker :')

Maar het is goed om te zien dat het inderdaad al de aandacht krijgt waar de organisatie op hoopte. Ik hoop van harte dat het gaat lukken om een mooi bedrag bij elkaar te sprokkelen. En ik blijf nog altijd hopen dat mensen het woord kanker wat minder vaak gaan misbruiken.
laatste aanpassing
Als je een feest geeft met terror in de naam, klaagt niemand. Terwijl er ook mensen dood gaan door terrorisme. Of als je een feest geeft met "klere" (van kolere, cholera), jankt ook niemand. En zo zijn er nog tientallen voorbeelden te noemen van enge ziektes en duistere praktijken die je terug ziet komen in de naam van - meestal - hardere feesten. Soit.

Allemaal moraalridders. Goed initiatief, de naam van het feest zijn slechts woorden, maak je daar niet zo druk om zeg...
Beste. argument. ooit.

Maar ik vind ook dat mensen niet zo moeten zeuren.
Uitspraak van mien spring in t veld is back! op woensdag 6 februari 2013 om 07:15:
Gabberpinda, ik denk dat jij echt de plank volledig mis slaat nu. Jij hebt gewoon zin om irritant te doen, nou gefeliciteerd, dat is meer dan gelukt. Dat vind IK nou respectloos! Tegenover mensen met kanker, tegenover mensen die iets organiseren voor dit goede doel, want waar is jouw actie?? Wat ga jij doen? Waarschijnlijk niks! Alleen maar zeiken over mensen die wel hun hart op de juiste plek hebben zitten. Triest geval ben je! Dus dat!


precies!! you go girl...
jij snapt het tenminste

Uitspraak van GabberPinda4Life op dinsdag 5 februari 2013 om 20:39:
De naam

gabber maak je ook niet echt eer aan....
als je nou echt een gabber bent heb je daar ook medeleven voor... ipv overal je zure mening over hebben
get a life
ik heb geen zin om een heel betoog linksom of rechtsom te houden, maar het is inderdaad wel wat krampachtig dat alleen het woord kanker zo beladen is. Met aids schelden is lang niet zo'n probleem, en dan nog alle andere ziekten waarvan er al een aantal uitgestorven zijn inmiddels.

Mijn moeder had ooit borstkanker, en is pas daarna met kanker gaan schelden, alleen op het moment dat het nodig is, bijvoorbeeld als je op je duim slaat, dan is het een kankerhamer... het drukt iets goed uit, zonder daarmee iemand dood aan kanker te wensen...stelletje moraalridders allemaal.

Selectieve verontwaardiging.
Uitspraak van GabberPinda4Life op dinsdag 5 februari 2013 om 23:22:
Die 20 miljoen hadden ze beter in onze eigen economie kunnen stoppen of in de pensioenfondsen


Wow ja jemig! De mensen die een prima pensioen hebben en 5% achteruit gaan in koopkracht (waardoor ze hooguit een keer minder op vakantie kunnen) hebben het echt zo slecht vergeleken met die Afrikaantjes die niet normaal kunnen leven en kankerpatientjes die dood gaan. Om dan nog maar te zwijgen van al dat geld wat naar Griekenland gaat.

Maar ik geef toe: het is echt lastig om zn allen even voor een paar minuten en een paar centen stil staan bij mensen die het iets minder hebben dan de gewone burger. Hiephoi lang leve het egoïsme!
Uitspraak van Yolo Piloot op woensdag 6 februari 2013 om 11:42:
vergeleken met die Afrikaantjes die niet normaal kunnen leven


feit blijf dat dat een bodemloze put is. toen mijn moeder nog op school zat kwamen ze al rond met de pet voor de zielige kindertjes in afrika en er is nu 40 jaar later nog geen zak verandert. vroeg of laat roeien ze elkaar uit daar op dat continent en dan maar eens kijken wat er over is gebleven. van mij krijgen ze igg geen rooie rotcent.
Ik laat 't discussiëren op PF al jaren voor wat het is, maar nu kan ik 't toch echt niet laten. BAH!

Uitspraak van mien spring in t veld is back! op dinsdag 5 februari 2013 om 20:51:
JOverigens stond de initiatiefnemer van de grote KWF stunt, die zelf 2 weken geleden is overleden aan kanker, helemaal achter dit feest en de naam!!! Misschien moeten de mensen die n zo negatief zijn even nadenken waarom ze het nu zo belangrijk vinden er negatieve reacties op te geven?????

Ik verbaas me er inderdaad ook echt over dat daar helemaal NIET op wordt in gegaan.

Miss Teddy was hier op PF (toch zeker bij de ouwe garde en sowieso bij de zuiderlingen) een bekend gezicht. Ik ben zelf al een hele tijd social media-af dus had er niks van meegekregen. Ben gisteren aan het lezen geslagen en man man man, m'n respect voor Ruud is nog vele malen groter geworden dan 't al was.

Wat een ongelofelijk sterk persoon, tot 't allerlaatste moment. Van die levensinstelling en positiviteit kunnen HEEL veel mensen nog wat leren. :respect: En van heilige huisjes was Miss Teddy sowieso wars, ik vind deze naam dan ook wel passen. Altijd opschudding veroorzaken. :cheer: Bijna 100 reacties op een nieuws bericht, negatief of positief, er wordt tenminste over gepraat en dat was nou net de bedoeling: het taboe doorbreken en die kolereziekte bespreekbaar maken.

Shit, echt, je bent keihard aan 't knokken om die kutkanker te overwinnen en dan krijg je te horen 'sorry, we kunnen niks meer doen, je bent helemaal verkankerd en je hebt nog een paar weken te gaan'. En vervolgens ga je je met al je laatste kracht en energie ervoor inzetten om mensen iets te laten doen, namelijk geld doneren aan de KWF, zodat er andere mensen mee geholpen kunnen worden en jouw dood niet voor niets is geweest.

Maar DAT lezen mensen niet. Ze vallen over een 'foute' naam, terwijl 95% van de mensen hier zich zelf wel eens schuldig maakt aan het misbruiken van dit woord als scheldwoord (bij mij floept het er als ik heel boos ben ook wel eens uit, dat zeg ik eerlijk en dat vind ik erg, dat dat blijkbaar zo ingeburgerd is). Niemand die zich even verdiept in wie Miss Teddy, of beter gezegd Ruud (want naast de kracht om tegen die ziekte te vechten heeft deze lieve schat ook nog de kracht gevonden z'n ware ik te durven tonen), is. IS ja, want iemand met zo'n levensinstelling kan niet genekt worden door welke kutziekte dan ook, zo'n sterke energie blijft altijd voortleven in de harten van heel veel mensen. Als mensen dat zouden doen, zouden ze de naam beter snappen en in plaats van hier commentaar te geven op 30 juli op een voor hen beter passende manier deze diva herdenken en een bijdrage leveren aan het KWF. Hoe klein ook. Ik ga dat zeker doen. Wat heeft alleen een discussie of een mening voor zin. Daar wordt niemand beter van.
Dat hele verhaal van jou is niet iedereen nodig.. t draait er gewoon om dat de naam raar is wat ook gewoon zo is.. ook al heeft het deze wel goeie inhoud! Deze naam is gewoon niet echt goed uitgekozen naar mijn mening, ook niet om aandacht te trekken. En dat mag een ieder voor zich zelf bepalen toch? En als volgens jou discusseren geen zin heeft, waarom plaats je je frustraties dan hier in zo'n verhaal :P
Uitspraak van ' RawRick op woensdag 6 februari 2013 om 13:34:
En als volgens jou discusseren geen zin heeft, waarom plaats je je frustraties dan hier in zo'n verhaal

Zoals gezegd was ik daar ook al wat jaren mee gestopt ;) en dat ga ik na deze post weer doen. Maar in dit geval trok ik 't gewoon niet dat iedereen hier 't feit dat er iemand overleden is (en ook nog iemand die hier op PF en op feestjes altijd voor leven in de brouwerij en positieve energie zorgde) aan de kant schuift en daar niet verder op in gaat. Zo iemand verdient meer respect dan enkel een discussie over een al dan niet verkeerd gekozen naam. Daar wilde ik dan ook best even 5 minuten van m'n tijd aan besteden, die ik verder weer ga verdoen met nuttiger zaken. Voor je 't weet krijg je kanker en ben je dood. Ik hoop gewoon dat dat de boodschap is die mensen uiteindelijk mee pakken van zo'n benefiet. :flower:
Like nu onze page ! Daarmee blijf je op de hoogte van dit evenement https://www.facebook.com/WatEenKenkerParty
Artiest D-Rob
Weet ook niet zo goed wat ik er van moet vinden, maar als de organisatie zegt dat ze het niet mooier willen maken dan het is, waarom dan niet gewoon kanker, dat is dan voor iedereen duidelijk. Krijg nu meer het idee dat mensen zich afvragen of de naam wel kan, volgens mij schiet je dan ook je doel voorbij.
Uitspraak van Wackiejacky op woensdag 6 februari 2013 om 14:08:
oals gezegd was ik daar ook al wat jaren mee gestopt ;) en dat ga ik na deze post weer doen. Maar in dit geval trok ik 't gewoon niet dat iedereen hier 't feit dat er iemand overleden is (en ook nog iemand die hier op PF en op feestjes altijd voor leven in de brouwerij en positieve energie zorgde) aan de kant schuift en daar niet verder op in gaat. Zo iemand verdient meer respect dan enkel een discussie over een al dan niet verkeerd gekozen naam. Daar wilde ik dan ook best even 5 minuten van m'n tijd aan besteden, die ik verder weer ga verdoen met nuttiger zaken. Voor je 't weet krijg je kanker en ben je dood. Ik hoop gewoon dat dat de boodschap is die mensen uiteindelijk mee pakken van zo'n benefiet.


IK begrijp wat je zegt, maar uit je eigen tekst blijkt dan toch dat de naam niet goed gekozen is.
hadden ze beter wat anders kunnen kiezen waar geen discussie bij nodig is. Maar das mijn mening. :-)
We zijn blij met alle aandacht die het evenement krijgt. Zowel positief als negatief ! Iedereen is vrij om zijn of haar mening te geven. Er word gepraat en dat is de bedoeling ! Bedankt voor alle steun die we hiermee ontvangen van jullie !! We hopen een groot geld bedrag te kunnen doneren zodat deze verschrikkelijke ziekte terug gedrongen kan worden ! Like ook onze facebook pagina ! https://www.facebook.com/WatEenKenkerParty Daar geven we ook prijzen weg zoals de nieuwste cd van dj Zany en T-Shirts en nog veel meer !!
Uitspraak van Mero Events op donderdag 7 februari 2013 om 01:49:
Er word gepraat en dat is de bedoeling !


Er wordT gepraat :P
Aan het woord : Cold Case | Dj & Producer

Hier mijn verhaal:
De reden waarom ik hier graag een steentje aan bij wil dragen is omdat ik zelf persoonlijk veel slechte ervaringen heb met deze nare ziekte. Zo heeft het weinig gescheeld of ik was me moeder verloren aan baarmoederhals kanker. Gelukkig dat het ziekenhuis in Rotterdam op tijd ingreep en met de behandeling begon. Ze zeiden dat we geen 2 weken later hadden moeten komen anders was het gedaan en was het uitgezaaid naar de darmen en dan is het einde oefening. Helaas heeft mijn opa de strijd tegen deze ziekte niet gewonnen en dit raakt mij op de dag van vandaag nog om iemand die je zoveel lief heb die een icoon in je leven is als klein kindje zo kapot te zien gaan door zon Kl@$#@%te ziekte. Verder zijn er een aantal bekenden in mijn omgeving die ook in aanraking zijn met de ziekte. Dus ben er best bang voor zeker als je kijkt dat het overal is en ben zeker van mening dat de mens deze strijd ooit een keer moet gaan winnen. Daarom krijgt het KWF mijn volle steun in oorlog tegen kanker om mensen te genezen van deze rotziekte.

Jeffrey | Cold Case
Aan het woord: Dj Zany

Toen een aantal weken geleden een aanvraag binnenkwam op het boekingskantoor van Fusion, viel deze aanvraag mij meteen op door de nogal uitzonderlijke naam van het event. Door deze (in menig ogen) "harde" en "agressieve" benaming van een feest werd wel meteen mijn interesse gewekt om er even verder in te duiken. De intentie en het hele verhaal achter het organiseren van dit event werd mij derhalve ook duidelijk uitgelegd en het voelde voor mij goed om hier mijn steentje aan bij te mogen dragen. Ik ben er dus ook trots op dat ik 1 van de headliners van dit event ben. In een kort verleden ben ik helaas ook een aantal nauwe familieleden verloren aan deze ziekte.
Vandaar dat ik ook blij ben dat ik het KWF kan supporten op een manier waar ik mezelf het beste in kan uiten, het draaien van muziek.
Als mijn fans het KWF dan ook supporten op de manier wat zij het beste en liefste doen, losgaan op hardstyle beats, dan is dit event voor iedereen een aangename manier om deze onaangename ziekte te bestrijden.

Ik hoop jullie dus ook allemaal te zien op 22 juli in de Heuvel Galerij in Tilburg tijdens Roze Maandag!

grtz. Zany
Ik vind het gewoon wat kortzichtig als mensen niet het verschil kunnen zien tussen een goed bedoelde actie met 'kenker' als bijvoegelijk naamwoord en letterlijk met de naam spotten als ziekte.
Uitspraak van toerist op donderdag 7 februari 2013 om 17:49:
Ik vind het gewoon wat kortzichtig als mensen niet het verschil kunnen zien tussen een goed bedoelde actie met 'kenker' als bijvoegelijk naamwoord en letterlijk met de naam spotten als ziekte.


True that.
Sommige mensen kijken niet verder dan kun neus lang is of zijn gewoon zo simpel van zichzelf dat ze het niet WILLEN begrijpen.
Uitspraak van ,,miss--bitchie,, op woensdag 6 februari 2013 om 11:36:
De naam
gabber maak je ook niet echt eer aan....
als je nou echt een gabber bent heb je daar ook medeleven voor...


Ik heb het toch over de naam van het feest:facepalm: Je ziet mij nergens zeggn dat ik het doel van het feest niet goed vind;)

Uitspraak van ,,miss--bitchie,, op woensdag 6 februari 2013 om 11:36:
precies!! you go girl...
jij snapt het tenminste


Zei, jij en nog 4 andere, die 30+ die snappen mij wel, dus ik sla de plank best goed:lol:
Uitspraak van Yolo Piloot op woensdag 6 februari 2013 om 11:42:
Wow ja jemig! De mensen die een prima pensioen hebben en 5% achteruit gaan in koopkracht (waardoor ze hooguit een keer minder op vakantie kunnen) hebben het echt zo slecht


Als je opeens 120 euro per maand minder aan pensioen krijg zoals mijn pa die 45 jaar gewerkt heeft dan is dat heel veel ja!!!


Uitspraak van Yolo Piloot op woensdag 6 februari 2013 om 11:42:
vergeleken met die Afrikaantjes die niet normaal kunnen leven


Ik woon niet in Afrika en het zou me ook niks interesseren;) Schuld van de eigen regering die houden hun eigen volk arm;)
Uitspraak van GabberPinda4Life op vrijdag 8 februari 2013 om 21:05:
Ik woon niet in Afrika en het zou me ook niks interesseren Schuld van de eigen regering die houden hun eigen volk arm


Met het WK hebben ze een stadion gebouwd waar alleen werd getraind en wat nu praktisch geen functie meer heeft. Van dat geld konden ze een miljoen afrikanen een jaar van eten voorzien.

Dus ja. Een bodemloze put :)
Uitspraak van toerist op vrijdag 8 februari 2013 om 21:36:
Met het WK hebben ze een stadion gebouwd waar alleen werd getraind en wat nu praktisch geen functie meer heeft. Van dat geld konden ze een miljoen afrikanen een jaar van eten voorzien.

Dus ja. Een bodemloze put


Afrika is een rijk land aan grondstoffen, en er zijn ook rijke gedeeltes, helaas dat zo'n landen corrupt zijn en de hoge pieffen vaak mulimiljoenair zijn en het volk amper te vreten heeft:s

Maar geld voor wapens en oorlog hebben ze dan opeens wel weer:vaag:
laatste aanpassing
Ze kunnen beter een andere naam verzinnen om vervolgens met hetzelfde doel geld in te zamelen. Dit klinkt heel acuut. Maargoed het trekt wel de aandacht van ons allemaal. 1 ding zijn we met z'n allen in ieder geval eens. Het is een mooi doel:)