Partyflock
 

Frequence datum, early bird en VVK = #FQ13

gepubliceerd door , op
Frequence datum, early bird en VVK = #FQ13
1 februari 2013
Na een volledige metamorfose in 2012 keert Frequence dit jaar harder en eerder terug dan verwacht. Op zaterdag 11 mei 2013 zet Frequence met muzikale geweld weer voet aan land op Aquabest bij Eindhoven. September verleden jaar was voor Frequence het begin van een nieuw tijdperk. Keiharde herinneringen aan Alpha² op de main, Promo met onomstreden classics en Yellow Claw in de donkere parkeergarage. And so we go on! Frequence = #FQ13.

Early Bird
Net als vorig jaar is er voor de vroege en dorstige vogels een Early Bird actie. Vanaf vrijdag 1 februari 13:00 uur tot vrijdag 8 februari 13:00 uur krijgt iedere koper van een Early Bird ticket 2 drankmunten en een gratis Frequence goodie bij de entree van het festival.
De Early Bird tickets kosten € 27,50 (ex fee) per stuk en de verkoop vindt plaats via firstvision.nl/tickets. De reguliere verkoop start aansluitend na de Early Bird voorverkoop. Ook deze tickets kosten slechts € 27,50 (ex fee) per stuk, maar bieden geen extra privileges zoals de Early Birds.

#FQ13
Frequence = #FQ13! De officiële hashtag voor alle opmerkingen, ideeën, vragen en vooral enthousiaste tweets. Denk hierbij aan gewenste artiesten op de line up, speciale wensen qua area's of gewoon een leuke tweet "dat het bijna zo ver is!". Frequence probeert zo goed mogelijk gehoor te geven aan de wensen van haar bezoekers en dat begint bij #FQ13.

NH-Hotel arrangement
NH Best maakt het voor de bezoekers mogelijk om een NH-Hotel arrangement te boeken. Het arrangement biedt één regulier ticket voor Frequence op zaterdag 11 mei 2013 en een overnachting in het luxueuze NH-Hotel te Best. Slaap heerlijk uit en geniet van de vele voordelen en mogelijkheden voor slechts 69 euro per persoon (op basis van een verblijf voor twee personen). Neem voor reserveringen contact op met NH Best via nhbest@nh-hotels.com onder vermelding van "Frequence Arrangement".

Volg Frequence!
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en andere belangrijke berichten door Frequence te volgen via de social media kanalen op facebook Facebook en xTwitter. Daarnaast is Frequence ook te volgen via soundcloud Soundcloud en natuurlijk de officiële website frequence.nl.

6 opmerkingen

Yess....dat was een super gezellie feestje vorig jaar !!
Artiest {SHOWLIST artist 78760, 89725, 91648}
Ja inderdaad. Dat ze Showtek alleen maar thuislaren volgende x ;)
true that roo! voor de rest prima feesje voor dat geld :)
gewoon weer lekker gaan , gezellig, kleinschalig feeske!
lekker!!!
Laatste editie was zooooo vetjessss! Zeker aanwezig!