Partyflock
 

Click komt met verjaardagsmarathon

gepubliceerd door , op
Zaterdag 9 februari verovert Click de Amsterdamse WesterUnie en omgeving overdonderend voor een verjaardagsmarathon van, maak je borst nat, 21 uur. Click viert dan namelijk zes jaar feesten organiseren van de bovenste plank voor een dijk van een publiek. Niets dan de meest relevante artiesten op een locatie uitgebouwd tot een heus indoor festival.

Vorig jaar was het verjaardagsfeest de absolute klapper van 2012 en deze editie doet daar alles behalve voor onder. Vertrouwde Click klappers, verse gezichten en familie bereiden zich voor op deze kraker van een verjaardagsfeeSt. Paul Ritch is een van de jongens die de slingers op komt hangen. De man van krachtig diepe en harmonieuze techno met ontspannen randje minimal doet op zes jaar Click live zijn ding. Als Ritch niet ergens op onze globe aan het draaien (Berghain, Fuse,Cocoon, Womb, WMC, ..) of produceren is, dan runt hij het eigen Quarz Rec. met het geluid waar hij voor staat: energiek, recht voor zijn raap en op het scherpst van de snede.

Vanuit het hoge Noorden komt de jonge Noorse ster Finnebassen die op dit moment als een komeet gaat met zijn gepolijste en strakgetrokken house met een dikke vuige kartelrand, gestaafd op de oerprincipes van de house muziek. Finnebassen kwam bovendrijven tijdens de wederopstanding van de underground house in de Europese underground scene rond 2008. Anno 2013 belichaamt hij een nieuwe generatie elektronische artiesten met eigen (letterlijk, want veel van de live elementen in zijn muziek komen van eigen hand) geluid wars van traditionele conventies. Een verademing. Net als de Fransman Olivier Mateu, die na onderdeel geweest te zijn van het roemruchte duo The Youngsters, tegenwoordig opereert onder de naam Rodriguez Jr. Een energieveld achter de decks van de topfeesten over de hele wereld en duizendpoot in zijn Mlab MK5 studio. Elektronische muziek zonder grenzen, van diepe, donkere techno naar melodische accenten en pop-refreinen. Een hit.

Van een generatie uit een compleet ander sterrenstelsel, maar met absoluut de zelfde diepe liefde voor elekronische klanken in de genen komt Oliver Huntemann (Cocoon). Huntemann is een van de paradepaarden van Cocoon kan gezien en beschreven worden als een techno veteraan die alles heeft gezien en gedaan en tot op de dag van vandaag nog een stevig staaltje gezaghebbende techno maakt, draait en dicteert.

Deze en nog een hele dijk meer aan toppers en Clickfamilie voor de editie van het jaar. 21 Uur lang knallen in de warme thuisbasis WesterUnie, uitgebouwd naar het Transformatorhuis, de WesterLiefde en het Westergasterras. Niet zomaar een feestje, een verjaardagsmarathon met de opzet van een indoorfestival. Ontbijt, lunch, heerlijke snacks & diner is uiteraard allemaal aanwezig.

Los gaan op waar Click al zes jaar voor staat: vriendelijke techno van de hoogste relevantie, verfrissend, sterk en vooral, feest.

Tickets bestel je bij koop tickets.

1 opmerking