Partyflock
 

Apenkooi trekt nostalgisch tv-programma 'The Grind' uit de kast

gepubliceerd door , op
Apenkooi
7 januari 2013
FeestApenkooi · The Grind Site
Datumzaterdag 2 maart 2013
WinactieApenkooi actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
Op 2 maart organiseert Apenkooi een 'The Grind' editie in de WesterLiefde en WesterUnie in Amsterdam. The Grind, een televisieprogramma uit de jaren '90, waar camerageile gespierde gasten en chicks hun dansmoves showden op de vetste hiphop en housebeats. Apenkooi wil dit gevoel terughalen naar nu.

Tegenwoordig wordt er niet meer lekker in de heupen gedanst, maar nu is het jouw kans om te shinen. De avond staat in het teken van zon overgoten stranden, sixpack buikjes, dansblokken, dikke ouwe houseplaten en uiteraard jullie 90's dansskils.

De WesterUnie en WesterLiefde worden volledig omgetoverd tot één grote TV show. Soepele heupmoves, sexy buikjes en hoog uitgesneden bikini's, ja tijdens Apenkooi The Grind zorgen zij ervoor dat iedereen in de spotlights staat. Maar...wat is 'The Grind' zonder zwembad? Juist, dat kan natuurlijk niet. Daarom speciaal voor deze Grind avond een heus zwembad ingevlogen.

Natuurlijk heeft Apenkooi ook muzikaal wat tofs voor jullie. Op 2 maart is held Benny Rodrigues terug en deze keer draait hij een speciale oude house set. Daarnaast hebben ze Brian S die funky house & iT classics from the 90's komt draaien. Voor de groove hebben ze Melly Mel die met een mix komt van swingbeat, hiphop, house, eclectic en groove.

In de WesterLiefde staan de toppers Victor Coral, Rubix en Geza Weisz.

Maak je shirt en borstjes maar nat en zweet de hele avond mee op top acts en bootiecalls want je gaat 'Grinden'. Uiteraard kan je deze editie weer helemaal los met de dresscode. Trek je zwembroek, bikini, naveltruitje, Wet t-shirt, tuinbroek of aerobicspakje uit de kast. Schroom niet om deze keer een waterpistool of opblaasapparaat mee te nemen!

Tickets bestel je bij koop tickets

1 opmerking

Leuk de meesten hier waren toen nog niet eens geboren