Partyflock
 
­ Nederland

Solid Soundz Events smelt drie concepten samen tot één evenement

gepubliceerd door , op
Aszeszment vs H4RD.CORE
9 januari 2013
Solid Soundz Events keert terug met drie knallende concepten, samengesmolten tot één evenement! Hieronder zullen de thema's verder uitgelicht worden. Lees snel verder voor alle informatie over de line-up, locatie en winacties.

Fusion Records Returns
Het is 6 november 2011, zondag ochtend 6 uur. De mensen van Metropool en Solid Soundz hebben de locatie zo goed als schoon. De laatste kicks dreunen nog door van The Fusion Night. Een nacht vol met de beste hardstyle dj's gebracht door Fusion Records. Enkele citaten van na afloop: 'Ging lekker! Geen minpunten! Leuke mensen. Gezellig druk!'' It was INSANE'' NICEEEEEEEEEEE' En zo kunnen we nog even doorgaan. Dat het een succes was bewijst ook nog eens de aftermovie van deze editie.



Met namen als B-Front, Titan en Frequencerz probeert Solid Soundz deze legendarische avond opnieuw te laten beleven. Ook heeft Solid Soundz B.A.S.H. uit Schotland weten te strikken. Deze opkomende naam uit het land van de doedelzakken zal de zaal op zijn grondvesten laten schudden. Met de nodige lichten, aankleding en goed geluid moet dit opnieuw de plek worden waar de zaal op de kop gaat.

Partyraiser Returns
Een graag geziene hardcore dj in Metropool is nog steeds Partyraiser. Met onder andere een legendarische optreden op Attack of the new generation in het oude Metropool en later in het nieuwe Metropool heeft Solid Soundz besloten dat het tijd werd om hem opnieuw uit te nodigen. Harder dan de rest? Dit zal hij ook deze avond weer bewijzen, maar uiteraard zal hij niet alleen staan.

De resident act Cemon Victa zal zeker proberen dit geweld bij te houden, maar ook het één en ander aan lokale helden zal de revue paseren en dan als toetje een Mystery Guest die al bekendheid heeft geworven bij één van de grootste hardcore labels van dit moment. Tezamen met het harde geluid in deze zaal en verbeterde aandacht voor de aankleding wordt ook deze area er één om niet te vergeten.

Night of the Hools Returns
Je kent het wel. Regionale feesten die befaamd en berucht waren. Van die feesten dat als je eraan terug denkt er een grote glimlach bij krijgt. Van die feesten die gewoon te ziek waren en het enorm balen is dat ze er ineens mee stopten... MAAR! Zoals de derde area al aangeeft, they are back... Met nog een verrassing voor de meeste dat er nog een derde zaal is geopend, welke zich beneden bevindt links van de ingang. Mocht je dus het geweld van boven helemaal zat zijn kun je hier even op adem komen, relatief gezien dan, en je te goed doen aan kleine versnaperingen welke deze avond verkrijgbaar zullen zijn. Hier zullen namen als Holly, Planet X en Mapo de revue passeren om je mee te nemen op de muzikale reis van misschien wel één van de meest legendarische feesten uit het oosten.

Complete line-up


Kaartverkoop
De early birds zijn inmiddels al uitverkocht. De reguliere kaartverkoop is inmiddels in volle gang! Zeker zijn van binnenkomst? Bestel je ticket dan nu via www.solid-soundz.nl of www.metropool.nl.

DJ Contest
Zoals gewoonlijk organiseert Solid Soundz een dj contest voor de talenten en liefhebbers. De vorige 2 contesten waren beide binnen een uur uitverkocht! Inmiddels hebben vele talenten gestreden om een befaamde plek, om op Aszeszment te mogen draaien.

8 maart is de dj contest bij te wonen voor vijf euro. Deze avond zal gevuld worden met de contest deelnemers en lokale helden.

Met de vorige dj contest was Radical Redemption hoofd jurylid, die zelf nog even zijn skills liet horen!
Check onderstaand samenvattingsfilmpje en proef de sfeer van de vorige dj contest:

6 opmerkingen

Ich bin darbei.
Crypsis dan maar als jury deze keer ? Hij wilde nog zo graag langs komen de vorige editie.
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Word weer een dik feest
Uitspraak van VecinoNL op vrijdag 18 januari 2013 om 17:59:
Word weer een dik feest


Overtref jij je set van de vorige keer dan kan me avond al bijna niet stuk haha.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1942, 2998}
:cheer:
Kindercreche inbegrepen bij de prijs?