Partyflock
 
­ Nederland

DNA pakt weer groots uit in Cultuurpodium Perron

gepubliceerd door , op
Op 26 januari pakt DNA weer groots uit in Perron. Nadat ze de vorige keer al DVS1 en Peter Van Hoesen naar Rotterdam hadden gehaald, hebben zij dit keer ook weer een aantal headliners weten te strikken. Dit keer zullen namelijk Xhin en Markus Suckut hun opwachting in Cultuurpodium Perron gaan maken!

Line-up

Xhin
De uit Singapore afkomstige Xhin heeft al weleens vaker in Perron gestaan, hij was toen de speciale mystery guest tijdens Speedy J & Friends. Maar ook Mysteryland, Berghain en de Boiler Room zijn voor hem geen onbekend terrein meer. Xhin heeft Perron speciaal uitgekozen voor zijn eerste optreden in 2013 dus dat hij er zin in heeft mag wel duidelijk zijn!

Markus Suckut
Dat DNA vernieuwing brengt naar Rotterdam dat was al duidelijk. Ook dit keer hebben zij iemand weten te strikken die nog nooit in Rotterdam heeft gestaan, namelijk Markus Suckut. De succesvolle producer uit Duitsland heeft al vele producties op bekende labels uitgebracht waaronder Figure SPC, Stroboscopic Artefacts en natuurlijk zijn eigen label SCKT.

Emiel Zwart & Tenpa
De vaste resident van DNA Emiel Zwart zal uiteraard ook niet ontbreken. Hij heeft al vele geslaagde feesten georganiseerd waarbij inmiddels al vele bekende en getalenteerde artiesten hebben opgetreden. Ook in Perron is hij geen onbekende meer en zal uiteraard zijn steentje bijdragen om deze avond tot een groot succes te maken!

Ook de Rotterdamse Tenpa zal zijn debuut gaan maken op DNA. Hij organiseert elke maand zijn eigen avonden in de Toffler onder de naam Soda. Ook hier hebben al vele bekende namen de revue gepasseerd waaronder Soundstream, Duplex en vele andere.

Kaarten zijn beschikbaar via koop tickets of www.perron.nl. Voor meer informatie kan je kijken op www.dna-techno.nl. Cultuurpodium Perron is gemakkelijk via het openbaar vervoer te bereiken want zoals de naam al zegt ligt het vlakbij Rotterdam Centraal.

1 opmerking

(Y)