Partyflock
 
­ Nederland

Den Delftschen Huyskaemer
Knallen in huiselijke sferen

gepubliceerd door , op
Den Delftsche Huyskaemer
18 december 2012
2012 Was eigenlijk best een afwisselend jaar, maar feitelijk was het vlees noch vis! Veel geklaag en geouwehoer over onze economische situatie. Daarnaast ook veel bizarre, onverklaarbare en vaak negatieve verschijnselen met als hoogtepunt het zogenaamde feestje: Project X. Laat dit nou net voor de organisatie koren op de molen zijn om het allemaal weer wat meer 'gewoontjes' aan te pakken in 2013.

Retro-futuristique-chique-sportive & nostalgique
Daarom wordt er op 31 december in het authentieke Floratheater te Delft een heerlijke ouwerwetse fuif georganiseerd. Daar waar de entree (€ 20,13) normaal is en de drankenprijzen (munt 2,-) schappelijk zijn en waar een heerlijke line-up wordt gepresenteerd. Den Delftschen Huyskaemer is de nostalgische titel die symbool staat voor de huidige tijdsgeest. Om geheel in stijl van de Delftse marketing slogan 'Create History' te blijven, roept de organisatie je op om je aan de dresscode te houden. Laat je kennis, verbeelding en creativiteit nog een keer spreken. Leef je helemaal uit, gooi alles van je af, draai door, ga door het lint, hak en zaag en top 2012 met één brok positieve energie af. 350 vrienden en vriendinnen en daar weer de vriendinnen en vrienden van gaan in Delft een betekenisvolle avond tegemoet. Het is allemaal lang zo slecht nog niet!

Vanaf 22:00 verwacht het duo Kraver je support voor een luchtig staaltje disco om vervolgens met zijn allen een bruisende toast uit te brengen en met de twee Delftse giganten Oelaj en Steelo het nieuwe jaar in te rollen. Hoofdact van de avond is Warren Fellow. De man die zijn carrière zag opbloeien in, het naast Delft gelegen, Nootdorp en weet wat er komt kijken bij het neerzetten van een (h)eerlijk feest. Als laatste achter de draaitafels is Leon Declemy aan de beurt. Aan hem de eer om geheel in stijl met wat eigentijdse klassiekers de boel af te zwaaien. Om daarna te kunnen zeggen:

Het leven is verrukkulluk!