Partyflock
 

We all love '80's & '90's in januari naar Effenaar

gepubliceerd door , op
Na de fantastische uitverkochte edities in 2012 is We all love 80's & 90's ook in 2013 weer terug in de Effenaar. Maak je op zaterdag 19 januari klaar voor een avond uit je dak gaan met de helden van toen!

Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je uit je dak ging op 'Like a virgin' van Madonna en er vrolijk op los moonwalkte en hiphopte? Het is allemaal weer up to date tijdens We all love 80's & 90's! Maak de dansvloer onveilig en ga als vanouds uit je dak op alle grote hits van Nena, The Beasty Boys en Michael Jackson, dans op 'Dancing Queen' van ABBA en rock met Kiss op 'I was made for loving you'. Terwijl jij een ouderwets potje Duckhunt speelt op de Nintendo bezorgen de VJ's van We all love 80's & 90's je de beste flashbacks naar de tijd waarin je thuisbleef voor Baywatch en aan de buis gekluisterd zat om niets te missen van Friends. Zoek dus je schoudervullingen op, trek je housebroek aan en kom naar De Effenaar!

De Eindhovense editie van We all love 80's & 90's vindt elke twee maanden plaats in De Effenaar. Gehuisvest in de binnenstad van Eindhoven biedt De Effenaar als landelijk gewaardeerde club het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van We all love 80's & 90's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

We all love 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, 013 Tilburg en Corso Rotterdam. De beste DJ's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.