Partyflock
 

Aftergooi kerstspecial

gepubliceerd door , op
Aftergooi
8 september 2013
FeestAftergooi · X-Mas Special
Datummaandag 24 december 2012
LocatieRex Site
Omdat het vakantie is en iedereen de volgende dag vrij is, doet IIB Events iets leuks. Dit keer zal Aftergooi op maandag 24 december tussen 23.00 en 04.00 uur plaatsvinden. Gewoon, omdat het kan en omdat het dan bijna Kerst is! Met een ware Christmas Special zal de gehele Club Rex compleet uitgedost zijn in een spectaculaire Christmas Special setting. Er mag nog even keihard gefeest worden, voordat je met de familie verplicht aan tafel gaat gourmetten!

Tijdens de Christmas Special zullen jij, je vrienden en vriendinnen in het middelpunt staan. Want, stappen is leuk en de organisatie vindt het leuk dat je nog even voor de feestdagen bij hen langskomt! Een waanzinnige pre-party in het teken van de Kerst, dat wil toch iedereen? Nog even met je vrienden en vriendinnen een avondje samen voordat de familie op bezoek komt. Met een speciaal entertainment programma zal Aftergooi weer iedereen doen verbazen.

De hele nacht door zal er van alles gebeuren. Wat allemaal? Dat houden ze natuurlijk zoals altijd geheim, maar de vaste bezoekers weten dat het dan losgaat. Dus dames, ook tijdens de Christmas Special mag je weer op je mooist de deur uit en de heren zullen nog even naar de kapper gaan en de nette schoenen aantrekken. Je hebt zin in de Kerst maar kijkt toch vooral uit naar deze Christmas Special. Heerlijk!

Tijdens Aftergooi wordt er strikt gelet op de dresscode en er is altijd een strenge doorbitch aanwezig die dit nauwlettend in de gaten houdt: 21 jaar is the minimum age! De dresscode is voor de heren black tie en voor de dames classy and chique with red pumps!