Partyflock
 

Loveland geeft decemberkorting op zomerfestivals

gepubliceerd door , op
December is een dure maand en originele kado's kopen voor de feestdagen is vaak geen makkelijke opgave. Net als vorig jaar helpt Loveland een handje. De hele maand december is een kaartje voor 909 én Loveland Festival samen maar 49 euro.

Loveland Holiday Special
De Loveland Holiday Special is er voor iedereen die graag een origineel kado wil geven in de decembermaand of zin heeft in een voordelige festivalzomer. Voor 49 euro krijg je tickets voor twee festivals. Op zaterdag 1 juni vindt in het Amsterdamse Bos voor het derde jaar op rij 909 plaats. Twee maanden later op zaterdag 10 augustus vormt het Sloterpark voor de achtste keer het toneel van Loveland Festival.

Groot voordeel
Zowel 909 als Loveland Festival waren in 2012 stijf uitverkocht. Met een ticketprijs van respectievelijk 29,09 euro en 49 euro voor de afzonderlijke festivals, kunnen de feestgangers zich nu verzekeren van toegang tot allebei de festivals met een korting van bijna 30 euro.

909
In twee jaar tijd is het technofestival 909 uitgegroeid tot een echte publiekslieveling. Klein, intiem, één stage en kwaliteitstechno zijn de eenvoudige ingrediënten voor een ouderwets goede festivaldag. In de afgelopen twee jaar verwelkomde Loveland onder andere Carl Craig, Josh Wink, Derrick May, Gregor Tresher, UMEK en Vince Watson. In 2013 zullen de ingrediënten niet veranderen en wordt de lijn van eersteklas artiesten doorgezet.

Loveland Festival
Sinds 2005 wordt het schitterende Sloterpark in augustus één dag omgetoverd tot een magische wereld van house, techno en heel veel liefde. Loveland Festival is inmiddels uitgegroeid tot een must voor de muziekliefhebber. Op het programma in de afgelopen jaren stonden grootheden als Sven Väth, Marco Carola, Gui Boratto, Dubfire en Fedde le Grand maar was er altijd plaats voor opkomende publiekslievelingen als Solomun, Maceo Plex en Maya Jane Coles. Artiesten van wereldformaat gemixt met talent en het beste wat Nederland te bieden heeft. En dat allemaal in het mooiste park van Amsterdam.

Zolang de voorraad strekt
De Loveland Holiday Special loopt de hele maand december of zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang met het kopen van kaarten en geef jezelf of je vrienden twee festivals kado!
Tickets zijn hier te koop: www.909.nl/nl/#p/tickets.html