Partyflock
 
­ Nederland

City Lido presenteert wederom Dance Planet

gepubliceerd door , op
City Lido presenteert wederom Dance Planet
5 februari 2004
Hét dansfeest van oost Nederland zal weer vorm krijgen op vrijdag 6 februari. In deze zeer populaire Hardstyle/ Techno edition zijn City Lido en Genotypes er in geslaagd de vaderlandse top DJ’s als Pavo, Infinity, KX en Greg Martini naar Groenlo te halen. In de Hardstyle area is Pavo de grote publiekstrekker. Pavo, ofwel Paul van de Voorn, draait al heel wat jaren mee in de dj-wereld. Begin jaren 90 werd hij bekend als hardcore dj. De opkomst van de hardhouse/hardstyle sound werd direct door Pavo opgepakt. Samen met goede vriendin Lady Dana behoort Pavo inmiddels tot de twee bekendste hardstyle dj's van Nederland. Er is geen hardstyle-feest van naam waar Pavo de afgelopen jaren ontbrak als één van de publiekstrekkers. Infinity bijt de spits af in de Hardstyle area. Ook in de Techno area staan twee geweldige toppers die zich al flink bewezen hebben. Deventenaar dj KX [kicks] is in 1998 blijven hangen in de technosound. Zijn stijl is te omschrijven als uplifting funky techno met gevoel. Greg Martini is een zeer gewaardeerde Techno DJ die deel uitmaakt van Abuse. De visuals zijn van buro klimaks.

Kaarten voor Dance Planet zijn nog in de voorverkoop te krijgen bij het City Lido, de Radstake en alle Focus Fashion vestigingen in de regio. Ze kosten dan € 8,00. Aan de deur zijn de kosten € 10,00.

10 opmerkingen

 
ik heb nog geen kaarten gehaald, en of ik ga weet ik ook nog niet. Ik kan pavo nog veel vaker zien. dusse.....maybe tot morgen avond!!!
 
:bah: lido zuigt!!!! 10 euro? voor zo'n schijt tent??:S:S!!!
www.anok.nl present :yes:
ik ben er ook! hoop dat et net als met luna erg kicken wordt.. is mij die 10 euro echt wel waard!
Ik ook!! Hey Anok.nl Nu wel de foto's optijd online zette,vorig keer, half jaar opgewacht ofzo:D! Word weer flippen:P!!!STAMPUH!­!
gheghegheghe tijssiee


beuqen fniieej net als op Qlimax :D:D
laatste aanpassing
Nu komen ze er uiterlijk zondag op!:yes:
Nu weet ik tenminste hoe het moet:P
 
Me 2!!!
Werkzaam bij Partyflock
heb nog een hele berg munten van die tent :/

maarja het is een beetje ver weg op het moment :(