Partyflock
 
­ Nederland

Raalte heeft de 22 beste van Nederland

gepubliceerd door , op
Beste DJ van Nederland
1 december 2012
FeestBeste DJ van Nederland · Reunion Party
Datumvrijdag 7 december 2012
LocatieBij Lampe Site
Vrijdag 7 december heb je de kans de 22 beste dj's van Nederland in De Bij Lampe in Raalte mee te maken. Van 22.00 uur tot 03.00 uur wordt er met house, hardstyle en urban in drie verschillende zalen de nacht doorgefeest. Er kan er uiteindelijk maar één de allerbeste zijn. MickeyHouse heeft deze titel voor 2012 op zijn naam staan. Hij zal midden in de nacht voor een climax zorgen.

Vrijdag 7 december 2012 gaat Stichting Hollands Talent helemaal los in discotheek De Bij Lampe in Raalte (Ov). Met 22 dj's in drie areas gaan zij Raalte op z'n kop zetten.

Na de zinderende Beste dj van Nederland, BdjVN competitie met 337 dj's, 6 voorrondes, 2 halve finales en 1 grote landelijke finale is er in april een winnaar uitgekomen, Beste dj Van Nederland 2012...MickeyHouse. De dj's die deelnamen aan de contest zijn uitgegroeid tot betere en bekendere dj's. De ene dj reist heel Nederland door voor zijn optredens en een ander heeft zijn doorstart gemaakt in het maken van tracks. Deze dj's komen samen met de jury weer bij elkaar voor de eerste BdjVN reunion party.

De drieledige jury die tijdens de contest de dj's beoordeelden zullen nu ook achter de decks staan. Dit zijn niet zomaar drie juryleden. Manie, TLM en ArmenianBoy zijn grote namen in de scene waarin ze draaien en ze worden alleen maar groter.

Manie: Manie zal je verrassen met de beste R&B, Hip Hop, House en Dubstep ,
TLM: TLM is een party rocker met turntablism skills en dat bewijst hij iedere keer weer.
ArmenianBoy; ArmenianBoy laat je de donkerste hoeken van Hardstyle zien.

Naast deze 3 juryleden zullen de overige beste 19 deelnemende dj's plaats nemen achter de decks tijdens deze BdjVN reunion party. MC's Lexay, ROLO en EMCEEPAT zullen zorgen voor dat extra beetje motivatie, het spreekwoordelijke duwtje in de rug dat we allemaal wel eens nodig hebben op de dansvloer. Je krijgt dus van alles voor je kiezen waardoor je constant wordt geprikkeld om te dansen!

Line-up
Iedere danceliefhebber komt aan zijn trekken, laat alles om je heen voor wat het is en check op je gemak onderstaande line-up:





De entreeprijs is vijf euro in de voorverkoop via koop tickets en www.bestedjvannederland.nl en acht euro aan de deur.