Partyflock
 
­ Nederland

Strictly Techno met Radial

gepubliceerd door , op
Met de recente Strictly Techno Weekender nog vers in het geheugen is het weer tijd voor de volgende Strictly Techno. Sinds Perron de thuisbasis is, passeerden een waslijst aan indrukwekkende namen de revue. Zo kreeg het alom geprezen Funktion One sound systeem er de afgelopen periode genadeloos van langs door mannen als Tommy Four Seven, Perc, Lucy, Oscar Mulero, Ben Sims en recent natuurlijk Pfirter en Len Faki.

Op vrijdag 7 december heeft Strictly Techno twee acts uitgenodigd, die al eerder indruk maakten in de enige echte Rotterdamse technotempel Perron. Radial, eerder te gast in januari, draait al jaren mee in het internationale techno circuit en heeft de laatste tijd weer een hoop uren in de studio doorgebracht. Tijdens zijn altijd gevarieerde sets zal dan ook een hoop nieuwe materiaal te horen zijn. Met alom geprezen releases op Token, Planet Rhythm, Numb en Dole-Gate in het geheugen en een verse release op Audio Assault op de plank, staat deze man al meer dan een decennium garant voor een portie compromisloze techno!

Door de jaren heen heeft Strictly Techno een hoop talentvolle artiesten een podium geboden om zich te presenteren aan het Rotterdamse publiek. De tweede gast-act van deze avond, Audiowomb, maken al enige tijd indruk met sterke releases en kregen de kans te openen tijdens de editie met Oscar Mulero in mei. Hun set maakte destijds zoveel indruk dat ze vrijwel direct daarna de garantie kregen dat ze konden terugkeren in Perron, een regelrechte herkansing dus voor diegenen die in mei hun set gemist hebben.

Vanzelfsprekend zijn ook de residents van Strictly Techno tijdens deze editie actief. Grondlegger Flink en Audio Assault label-eigenaar Bas Mooy pompen al jaren de nodige dosis energie in het Rotterdamse nachtleven. Samen bewaken zij zorgvuldig de sound die al jaren kenmerkend is voor dit techno collectief. Strictly Techno staat al sinds 1995 voor pure techno: rammelend, rollend, diep, beukend en altijd gericht op de dansvloer.

Er is geen voorverkoop deze keer, gewoon weer een tientje aan de deur, dus zorg dat je op tijd binnen bent!