Partyflock
 

Nieuwe single Don Diablo knalt de top 100 in!

anoniem gepubliceerd op
Nieuwe single Don Diablo knalt de top 100 in!
5 februari 2004
ArtiestDon Diablo Site
Don Diablo's laatste single, 'Useless', ligt nog maar krap een paar dagen in de winkel, maar is nu al een groot succes. Volgende week zal de single de Mega top 100 binnen komen als een van de hoogste nieuwe binnenkomers!

Afgelopen zaterdag werd de single al gekozen als nieuwe 'Floorfiller' op 3FM door de luisteraars van het radiostation. Vorige week zaterdag was de plaat te horen op BBC 1 🇬🇧 in de prestigieuze essential mix. De veelbesproken videoclip van 'Useless' is inmiddels ook te zien op alle muziekzenders (TMF, MTV en de Box). Mocht je de clip nog niet gezien hebben, hij staat ook als bonus op de CD-Maxisingle. Eind maart zal Don Diablo's artiestenalbum, gereleased door ID&T met 25 eigen tracks in de winkels verkrijgbaar zijn. Vervolgens zal eind april het albumtournee "Two Faced" van start gaan.

Vrijdag 13 februari zal Don Diablo een speciale live-versie van 'Useless' draaien in het programma van Giel Beelen op Radio 3. Voor wie graag meer van Don Diablo wil horen maar geen zin heeft zijn luie stoel te verlaten is zaterdag 14 februari een goede dag om de radio aan te zetten, vanaf 20:00 zal Don weer een uur live te horen zijn op 3FM en tussen 22:00 en 24:00 zal hij ook te horen zijn op Kink FM tijdens de wekelijkse 'Electronation' uitzending.

33 opmerkingen

gefeliciteerd (Y)
 
En terecht! (y)
:respect:
 
Hij is lekker...:D
:respect:
 
Artiest Thanoz
Een hitje is cool :respect:, maar ik denk niet dat Don na de clip van bijv Jan Wayne uitgezonden wil worden :S Je kan ook te ver gaan!
Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Hahaha Topper!
 
En die clip is ook zo Übergeil!
 
Go DOnnie Go!!!! :D
 
Hij verneukt het voor zich zelf...
Artiest Reem
Cool!!! Het is wel leuk om is een keer kwaliteit in de Top100 te horen!!!

Don Diablo :respect:
 
Eerlijk gezegd vind ik dat de titel van de plaat de plaat eer aan doet. Maar dat is mijn mening.
Clip nog niet gezien...

GOED van Don!!! :respect:
 
zn set @ TE was great zaterdag! Was meer Techno Energy :D
laatste aanpassing
Inderdaad, topper :)
GO DON! WE SUPPORT YA!!
(Y) super man
top plaatje !!!
 
(y) (y) (y) .....TOPPIE DON!!!!! :p
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1648, 1817}
Artiest Barabas
.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 38809, 46880}
jah vind je het gek afgelopen zaterdag was die voor 2 consumties te koop op Trance Energy, Iedereen die naar huis ging en cosumtie bonne over heefd neemt zon cd mee..!!! :D Ik heb er ook 2 maar vind het ehct geen boeiende plaat
niet mijn muziek
Echt vet dat iemand die gewoon zijn eigen ding doet, eindelijk de erkenning krijgt die hij verdient! De plaat is naar mijn mening typisch Don Diablo, als iemand scoort door de muziek te maken waar hij voor staat dan kan ik alleen maar zeggen: gefeliciteerd!

Tuurlijk zullen er altijd azijnpissers zijn die per definitie alles afkraken wat succes heeft, maar die mensen zullen daar ongetwijfeld hun redenen voor hebben.

De clip en vooral de boodschap in de clip zal by the way aan veel mensen in deze scene helaas voorbij gaan. En de ironie is dat dat naar mijn mening juist is waar de clip over gaat :) :-)
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 2128, 4680, 8252, 34748}
Don roeleert !
If good is a dj or a producer his name is DON DIABLO. Deze man weet zich te onderscheiden van de grote massa en dat verdient respect!!!!!!!!!
De echte muziekkenner weet ook genoeg als hij dit hoort. Kwaliteit ten top!!!!!!!!!

Don you ARE the man
god is a dj or a producer en niet good. kleine correctie,hahahaha
Klasse jonge!!!!
Keep up the good work en blijf lekker je eigen ding doen!!!!! (y)

Je verdient ut! ;)
laatste aanpassing
kweenie of het wel zo'n goed idee is om een commerciële single uit te brengen... maare, Don klinkt wel altijd goed, dus ik ga wel ff kijken of ik die clip op tv langskomt...:D
niet gezien,gehoord..en daar blijft het bij :)
 
Niet echt mijn style maar zeer vette plaat. Clip is ook TOP!
 
Weet in gods naam niet welke plaat het is, probeer hem te down loaden maar kan hem nergens vinden :(