Partyflock
 
­ Nederland

Wonderful Days in Podium Dolhuis te Dordrecht

gepubliceerd door , op
Zaterdag 1 december 2012 is het tijd om terug te gaan naar de jaren negentig met de beste Happy Hardcore, Early Rave en oldschool. De locatie voor dit speciale feest is Podium Dolhuis te Dordrecht. Het belooft een feest van herkenning te worden met nummers zoals o.a; 'Rainbow in the Sky', 'Dominator', 'Hardcore Vibes', 'Burning Love' en natuurlijk de grote hit: 'Wonderful Days' (!).

De artiesten die optreden deze avond in Podium Dolhuis staan hebben allemaal de gouden tijden meegemaakt van de Happy Hardcore en grote hits op hun naam staan. Kaarten voor dit speciale happy hardcore feest zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen voor slechts € 10,- (ex. fee). Online zijn de kaarten o.a. te koop via de website van NRG Events (www.[organization=186].nl)

De line-up voor Wonderful Days is als volgt:

Waxweazle (happy hardcore / pengo records)
Critical Mass (burning love / believe in the future)
Human Resource (The One and only dominator)
OCD (slaves to the rave)
Norman (rave the city / Fresh FM)
Hosted by: MC TMC (Marshall Masters)

Kaartverkoop
Kaarten voor Wonderful Days in Podium Dolhuis zijn te koop voor slechts € 10,- (excl. voorverkoop kosten) en zijn te koop bij alle Freerecordshops, alle Primera winkels en Velvet Music in Dordrecht. Online zijn de kaarten o.a. te koop op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl Kaarten aan de deur, op de avond van het feest, kosten € 15,- per stuk.

Locatie en parkeren
De locatie Dolhuis ligt in het centrum van Dordrecht en is zeer makkelijk te vinden, het ligt tegenover het stadskantoor op de Spuiboulevard. Parkeren is na 22:00 uur gratis in het centrum. Parkeergarage de Spuihaven ligt op 2 minuten lopen tegenover het Dolhuis. Kijk hier voor meer informatie: www.centrumparkeren.nl/dordrecht

Website en verdere info
Kijk voor meer informatie op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Podium Dolhuis: www.dolhuis.com De minimale leeftijd voor 'Wonderful Days' in Podium Dolhuis, Dordrecht bedraagt 18 jaar. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 04:00.

2 opmerkingen

Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gezellig en los! :)
laatste aanpassing