Partyflock
 

Planet Zany in Club Rodenburg

gepubliceerd door , op
December, toch wel een van de leukste 'stap'maanden van het jaar. Er is genoeg te doen, elk weekend zit wel zo'n beetje volgepland met allerlei leuke dingen en dan hebben we het nog niet over de laatste weekenden van december!

Elke eerste week van het nieuwe jaar kijk je toch met een 'big smile' terug op december, de maand waarin het allemaal gebeurde. Om dit gevoel nog een extra duwtje in de rug te geven, ga je de leukste maand van het jaar eens snoeihard beginnen met een geweldig feest! Heel Beesd en omstreken zal voelen dat helden zoals Zany, Donkey Rollers (live), The Pitcher, Titan en velen meer de decembermaand keihard openen op 1 december met Planet Zany.

Het geluid van de Rodenburg kan als geen ander een feest als dit tot een climax brengen en zal er dus voor zorgen dat dit het beste begin wordt van de laatste maand van het jaar.

Het album 'Planet Zany' is gereleased voor het goede doel, het album is gratis te downloaden en door middel van donaties wordt dance4life gesteund. Deze avond zal dan ook in het teken staan van één van de grondleggers van de hardstyle!

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en zijn in de voorverkoop (derodenburg.nl) verkrijgbaar voor € 12,50. De deurprijs zit op €20. Uiteraard, zoals je van de Rodenburg gewend bent, gaan ze door tot de late uurtjes. Vanaf 22:30 zijn de deuren geopend tot 06:00 in de morgen.



Line-up
Rebourne
Ruff J.
Slim Shore
The Pitcher
Titan
Zany
Live: Donkey Rollers
MC: DV8

Daarnaast zal de andere zaal gehost worden door Pitch Black Events, een organisatie die talentvolle hardstyle dj's een thuis geeft en hard aan de weg aan het timmeren is. Deze pak je dus even lekker mee, twee zalen vol hongerige hardstyle dj's!

Line-up
Black Dahlia
D'Cepticon
Desnar
Fuzed
Proto Bytez
Ruff J.
Secret Bass
MC: No-iD

Bereikbaarheid
Discotheek Rodenburg in Beesd ligt nabij het kruispunt van de A15 en de A2 en is dus prima te bereiken met de auto. Beesd ligt ongeveer 15 minuten onder Utrecht en nog geen 10 minuten vanaf Culemborg. Tevens ligt de locatie op loopafstand (ongeveer 10 minuten lopen) van het treinstation in Beesd. Kijk voor meer informatie op NS.nl.

2 opmerkingen