Partyflock
 
­ Nederland
Element Traxtorm Records is niet algemeen zichtbaar!

Revolved

gepubliceerd door , op
Revolved
24 oktober 2012
Een nieuwe editie van het hardcore concept Revolved in Poppodium Iduna. J-Creative en Iduna pakken deze keer extra uit met niemand minder dan Dyprax en Amnesys!

Op zaterdag 8 december organiseert J-Creative in samenwerking met Poppodium Iduna een nieuwe editie van Revolved. Na de succesvolle editie eerder dit jaar heeft Poppodium Iduna zijn naam wederom waar gemaakt. Deze locatie staat onder de liefhebbers zeer goed bekend om de kwaliteit van het geluid en niet te vergeten een unieke sfeer. Met deze nieuwe editie van Revolved doen J-Creative en Iduna er nog een schepje bovenop! Deze keer staan er twee headliners op het programma: Amnesys en Dyprax. Beide zijn al geruime tijd graag gezien op de grote evenementen als Dominator en Masters of Hardcore.

Line-up
Dyprax maakte onder andere het anthem voor Masters of Hardcore (2011) en Project Hardcore (2012). Hij stond dit jaar op vrijwel alle grote evenementen. Zijn track 'Pearly Gates' die hij met Angerfist produceerde scoort nog steeds goed. De Italiaan Amnesys is bekend van het label Traxtorm Records. Met (bijna) klassiekers als 'Refly' en 'Worldwide Crisis' is hij niet meer weg te denken uit de hardcore. Noordelijke hardcorehelden T-Kick, Terrox, Omistettu, Pro-Zac en The Philosopher hebben hun strepen inmiddels ook al meer dan verdiend. Al met al beloofd dit dus wederom een keiharde editie te worden zoals jullie gewend zijn in Iduna.

Er is meer
Naast een hele vette line-up, superdik geluid en een goeie sfeer heeft J-Creative nog een element toegevoegd aan het concept. Op 8 december zijn er namelijk ook grafische hoogstandjes te zien van Psytek. Een designer die verantwoordelijk is voor het artwork van veel grote evenementen als Pussy Lounge, Decibel, Alles naar de Klote, Illegal Vibes en natuurlijk Revolved & Evolved. Een aantal van zijn persoonlijke werken zijn uitvergroot en te zien tijdens het evenement.

Info
De deuren van Poppodium Iduna zijn open van 21:00 tot 03:00 uur. Kaarten zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen van Poppodium Iduna: Stationsrestauratie Drachten (van Knobelsdorffplein), Fotoshop Bekkema en De Koffiebus en kosten € 8. Kaarten aan de deur kosten ook maar € 8!

Meer informatie over de evenementen in Poppodium Iduna is te vinden op Iduna.nu.

3 opmerkingen

 
(y)
 
Goed bezig Janna! :)