Partyflock
 

DISKO - Awaken your senses

gepubliceerd door , op
DISKO - Awaken your senses
4 februari 2004
FeestDisko · Awaken your senses...
Datumdonderdag 5 februari 2004
LocatieMazzo
Donderdag 5 Februari : DISKO (club Mazzo, Amsterdam) proudly presents DJ Jance….

Donderdagavond is het weer zover, de Mazzo opent vanaf 23.00 uur dan weer haar deuren voor de donderdag nacht in Amsterdam, DISKO! Vorige week, tijdens de very disko special* was het als vanouds weer feest met een hele grote uit de house scene, DJ Erick E. Met residents als Rob Boskamp en Silverius gecombineerd met upcoming talents en grote namen kan een avond als deze niet meer stuk, aldus vele bezoekers van de avond. Daarnaast zorgen de creatieve extraatjes (Live-Art, Passive Poetry) net even voor een ander feest als al die andere…..

Het concept DISKO is een gebeurtenis van nu met waarden van andere tijden. Vanaf een uur of 23.00 wordt begonnen met wat 70/80/90 jaren muziek om in de stemming te komen. Om ongeveer 1 uur hoor je er funky sounds gemixed met groove waardoor oude klassiekers in een nieuw jasje terug te horen zijn!

Donderdag 5 februari zal DJ Jance voor de 2de keer te gast zijn op DISKO. Daar zal hij onder meer zijn nieuwe plaat te gehoren brengen waarvan eind deze maand de eerste whitelabels zullen verschijnen! De 19 jarige DJ/ Producer is zeer goed op weg. De plaat van Jeroen Jansen, a.k.a. DJ Jance, bevat vocals van niemand minder dan Miss Bunty en is o.a. geremixed door de allom gerespecteerde DJ/ Producer Jeroenski. De titel van deze vette groove track blijft nog even geheim!

Want a Hollywood appearence to DISKO? Email your name, number & emailadress to info@clubdisko.nl and get picked by a LIMO and have a free and crazy entrance at DISKO.
It is time to indulge yourself….

Entree is 5,-
From 23.00 till 4.00
Mazzo, Rozengracht 114, Amsterdam.

1 opmerking