Partyflock
 

Loveland New Year op unieke locatie

gepubliceerd door , op
Loveland is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere locaties die passen bij de sfeer van het evenement. De jaarwisseling schreeuwt om een locatie met klasse waar een goed feest gebouwd kan worden. In haar zoektocht kwam Loveland uit bij het prachtige Muziekgebouw aan 't IJ.

Unieke locatie
Na eerder Oud en Nieuw te hebben gevierd in de Gashouder, Hotel Krasnapolsky en Magna Plaza is het voor Loveland traditie om op zoek te gaan naar een sjiek onderkomen voor Loveland New Year. De keus viel op het prachtig gelegen Muziekgebouw aan 't IJ. De locatie biedt niet alleen ruimte aan meerdere zalen, maar dankzij de grote ramen kan ook het vuurwerk boven Amsterdam om 00:00 uur worden gezien.

Echte Loveland line-up
Na een jaar met uitverkochte en succesvolle evenementen sluit Loveland het jaar in stijl af. Voor het Oud en Nieuw-feest komen veel artiesten die het afgelopen jaar bijgedragen hebben aan Loveland-evenementen langs. Het Muziekgebouw aan 't IJ biedt ruimte aan vier zalen. Voor Loveland ideaal om, zoals altijd, met een grote diversiteit in de line-up te brengen.

Getrapt verkoopsysteem
Loveland werkt met een ticketverkoop die trapsgewijs stijgt. Snelle beslissers betalen 44 euro voor hun tickets daarna gaat de prijs in stappen omhoog naar 59 euro. Tickets zijn online te koop of bij één van de Primera verkooppunten. Tickets bestel je bij koop tickets

Line-up Loveland New Year

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
zelfs met NYE weet Marnix weer de dikste namen naar A'dam te halen, respect! (Y)