Partyflock
 

Weekend Magnifiek presenteert verschillende party areas

gepubliceerd door , op
Klaar voor een heuse bungalowrave, een minidisco in het bos of een lekker fout potje karaoke tussen de vakantiehuisjes? Het is namelijk hoogste tijd voor Weekend Magnifiek, de allereerste editie van een uitgebreid winterfestival in bungalowpark De Kempense Meren in het Mol. Van vrijdag 30 november tot en met zondag 2 december gaat het hier los, grote podia worden afgewisseld met de meest intieme hoekjes vol theater en muziek. Laat de gekte beginnen!

Zonder zelf maar een spoortje vermoeidheid op te lopen. Op Weekend Magnifiek slapen partygangers lekker luxueus in de bungalows en staan alle faciliteiten, van de supermarkt tot het tropisch zwembad, volledig tot hun beschikking. Een festival in stijl, absoluut, maar dan ook met een programma om je vingers bij af te likken. Samen met Sunparks Kempense Meren brengt Par-T een meer dan bijzondere verzameling areas en aanverwante gekkigheid.

Te beginnen met de Mainstage, een podium waar zowel live muziek is te horen als dikke electro, house en dubstep. Een greep uit de line-up; La Fuente, FeestDJRuud, Mr. Polska, Yellow Claw, Quintino, Regi en The Oddword. Dit wordt een plek waar alles voorbij kan komen, één ding staat in ieder geval vast, hier gaat hard worden gefeest.

Zoals dat ook in de club area zal gebeuren. In de zogenaamde Club Magnifique zullen de beste house- en clubdj's van het moment achter de draaitafels verschijnen, drie dagen en nachten opwerkend naar een party climax van jewelste, houd de line-up in de gaten voor wie hier allemaal acte de présence zullen geven.

Over climaxen gesproken, het hoofdgebouw van Sunparks zal dit weekend trouwens toneel zijn van een sterk staaltje party machen. Voor de gelegenheid omgetoverd tot Feest Fantastique gaat het hier spoken, met een doldwaas programma waarin 90's hits, karaoke, live muziek en akoestisch de voeten van de vloer gaan krijgen -hossen met die badslippers!

En dan is er nog Café Tureluur, een plek om bij te komen, waar de beste muzikanten samenkomen in intieme setting. De ideale manier om dit Weekend Magnifiek ontspannen te beleven, zoals je ook in de rest van het bungalowpark op avontuur kunt. Wandelend door het bosrijke gebied is er ruimte genoeg voor ontspanning, maar kun je ook terecht voor een heilzame sessie ochtendgymnastiek, speurtochten of een spontane showcase van een singer-songwriter.

Drie dagen feest, vier verschillende podia en een bungalowpark vol verrassingen, je hebt de winter weleens slechter meegemaakt. Weekend Magnifiek lijkt een waanzinnig debuut te gaan maken, de laatste vakantiehuisjes zijn nu in de verkoop!

P-Magazine geeft er bovendien eentje weg. Check nu de prijsvraag op hun website en scoor een riante P-Bungalow voor vier personen (inclusief ontbijt en consumptiebonnen!). Ja, zo kan het voor altijd feest zijn, magnifiek kun je wel zeggen!