Partyflock
 

VRIJ als Nederlands eerste dance-event live op YouTube

gepubliceerd door , op
VRIJ
7 september 2012
FeestVRIJ · Junkie XL
Datumvrijdag 19 oktober 2012
LocatieConcertgebouw Site
Voor het eerst in de geschiedenis zal een Nederlands electronic dance music event rechtstreeks te zien zijn op het online medium Youtube. Nederland heeft deze primeur met een live stream vanuit het monumentale Concertgebouw tijdens het uitverkochte evenement VRIJ op vrijdag 19 oktober als onderdeel van het Amsterdam Dance Event. Met een indrukwekkende internationale line-up van top producers, zal de hele wereld rechtstreeks kunnen meekijken met de live optredens van Junkie XL 🇳🇱, Pretty Lights 🇺🇸, Yonderboi 🇭🇺 en Eelke Kleijn 🇳🇱.

19 Oktober vanaf 22:30 uur kan het evenement live worden bekeken via: youtube.com/NLSamsungMobile

Live streaming
Het live streamen van evenementen staat wereldwijd nog in de kinderschoenen, maar is volop in ontwikkeling. Dit project opent deuren en geeft alvast een kijkje in de rijke toekomst van deze broadcastmanier. Het concept is tot stand gekomen door intensieve coöperatie tussen diverse partijen uit verschillende disciplines. Amsterdam Dance Event, marketingbureau Nachtwerk, het platform VRIJ, het Concertgebouw, management agency Epiqurus, multimedia productiebedrijf Nomobo, Buma/Stemra en Youtube hebben maandenlang samengewerkt om deze primeur te realiseren.

Junkie XL in Het Concertgebouw
Geen klassieke stukken, maar electronic dance music in het Concertgebouw tijdens het komende Amsterdam Dance Event. Junkie XL geeft op vrijdag 19 oktober tijdens een bijzondere editie van het vrijdagfeest VRIJ een speciale show ter viering van zijn nieuwe album 'Synthesized'. Naast Junkie XL staan de populaire Amerikaan Pretty Lights, Hongaarse Yonderboi en Nederlander Eelke Kleijn live op het podium in de mooiste concertzaal ter wereld. In het voorprogramma staat Roger Martinez met zijn 'Horizontal Excursions'.

6 opmerkingen

Iets in mijn geheugen zegt dat er al eerder dance events zijn gestreamed via Youtube. Zoals dit http://www.kloontjes.nl/2011/05/intents-festival-zendt-de-scantraxx-swat-area-live-uit-op-youtube.html
Lekker allemaal doen alsof ze een primeur hebben, pffff
Uitspraak van Digital Attack op woensdag 17 oktober 2012 om 14:14:
al eerder dance events zijn gestreamed


:) Inderdaad... Evengoed gaaf en 'nieuw' maar geen primeur.
Werkzaam bij Raw Inc.
Artiest {SHOWLIST artist 155192, 64780}
Uitspraak van Digital Attack op woensdag 17 oktober 2012 om 14:14:
Iets in mijn geheugen zegt dat er al eerder dance events zijn gestreamed via Youtube. Zoals dit http://www.kloontjes.nl/2011/05/intents-festival-zendt-de-scantraxx-swat-area-live-uit-op-youtube.html


Haha wou t net zeggen :p
 
Artiest Unexpected
Intents Festival 2011