Partyflock
 

Tek IT
The first edition

gepubliceerd door , op
Tek IT.
10 augustus 2012
FeestTek IT. · The first edition
Datumzaterdag 20 oktober 2012
WinactieTek IT. actiegesloten
LocatieCultuurpodium Fort33 Site
Nog minder dan een week te gaan en dan is het eindelijk tijd voor: Tek-iT – The first edition. Dit vernieuwende concept zal gehouden worden in de Cultuurpodium Fort33 te Leusden. Een locatie die bekend staat als zeer gezellig en met een loepzuiver en enorm luidruchtig geluidssysteem. Tek-iT is het feest met de hardste Tek, Of te wel: keiharde TribeCore, FrenchCore, Tekno en een vleugje terror. Dit alles gebracht door een selectie aan artiesten waar jij niet stil op kan blijven staan.

21:00 tot 22:00 TerrOriginalManiac
Deze vrolijke snuiter heeft al jaren lange passie voor tekno & FrenchCore en brengt dit graag ten gehore. Bekend van de kleine maar oh zo gezellige knalfeestjes bij hem in de buurt is het nu tijd om hem naar Leusden te laten overvliegen. Verwacht een geweldige turntable set door een geweldige DJ, en denk maar niet dat hij rustig aan doet omdat hij opent!

22:00 tot 23:00 Mini-Error
Deze meneer draait al een heel tijdje mee en klimt het podium op om een snoeiharde set weg te geven. De underground tribeCore plaatjes van Mini-Error doen het altijd goed en maken je het lastig om stil te staan. Verwacht dus geen hitjes of platen die je al kent maar laat je verassen door deze tek veteraan.

23:00 tot 00:00 The Prototype
Eerder was hij te zien als MC op de code-red feesten maar hij heeft ook al meerdere malen in Leusden zijn liveset kunstjes laten horen. Deze avond is hij wederom uitgenodigd om zijn home-made beukende tribeCore /FrenchCore te laten horen. Laat je wegblazen door dit rauwe tribeCore /FrenchCore spektakel.

00:00 tot 01:00 Skullz
Ook meneer Skullz is niet onbekend met draaien in Leusden. Tot nu toe heb je hem voornamelijk hardcore horen draaien. Daar komt verandering in want dit keer geeft hij een speciale FrenchCore set weg. Skullz gaat dus de hardste set neerzetten die hij ooit heeft laten horen!

01:00 tot 02:30 Mendeaz vs Otalgicum
Deze DJ's zijn beide bekend als de residents van dé andere organisaties van FrenchCore feestjes hier in ons kikkerlandje: TK07 en X-Beats. Inmiddels zijn ze al op veel meer feesten te bewonderen en dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze twee heren hebben eigenlijk geen introductie nodig: Een tekno/tribeCore/FrenchCore set van ongekend niveau!

02:30 tot 03:00 Marcus Decks
Marcus Decks is in een korte tijd een icoon van de FrenchCore wereld geworden. Geen gelul, geen melodieën maar gewoon keihard knallen! Marcus zal je meenemen in een wereld van de moderne FrenchCore... Een perfecte afsluiter voor deze avond.

Dit alles voor maar € 5,- entree!

Ps. Wees op tijd als jij een plek voor de box wilt hebben.

7 opmerkingen

Aanwezig!
 
:cheer:
 
Enjoy ya'll
Artiest {SHOWLIST artist 4956, 52728}
Ps. Wees op tijd als jij een plek voor de box wilt hebben.
lol