Partyflock
 

Benny Rodrigues presents RODnacht in Perron

gepubliceerd door , op
Na een lange zomerstop is het weer tijd voor RODnacht. De donkerste maand van het jaar, oktober, leent zich prima voor de vierde editie van de inmiddels exclusieve en veelgeprezen zeven uur durende solosets van ROD, aka het duistere technobroertje van Benny Rodrigues.

De mondiale technoscene kan inmiddels niet meer om ROD heen. Van Marcel Dettmann en Ben Klock tot Francois Kevorkian, Ben Sims en Luke Slater - allen zijn fan van de minimale en hypnotiserende ROD-sounds.

Getuige ook de vele ROD remix-aanvragen van vele vaandeldragers van de hedendaagse ondergrondse techno (Psyk, Eduardo De La Calle, Samuli Kemppi en vele anderen), naast levende legendes als Slam, waar ROD maar liefst twee zeer goed ontvangen remixen van het legendarische technomonster 'Positive Education' maakte:



Ook met zijn recent, originele producties op Chris Liebing's CLR Records en Richie Hawtin's Minus-label zit ROD allesbehalve stil. Voeg daar binnenkort een release op Adam Beyer's invloedrijke Drumcode Records aan toe, en je kunt stellen dat ROD na zijn 'Malmok' debuut op Ben Klock's Klockworks label, aan een zeer indrukwekkende discografie bezig is.

Ook op dj-vlak laat ROD van zich horen. Waar Benny Rodrigues jarenlang meer dan dertig optredens per maand afwerkte, kiest ROD met recente optredens op Mysteryland Festival, Welcome to the Future Festival en Berlijn's beruchte technotempel Berghain, vooralsnog bewust voor de exclusieve aanpak.



Zo ook met de RODnacht, die na drie uiterst succesvolle (uitverkochte) edities in het afgelopen jaar, na een afwezigheid van ruim vijf maanden, eerder volgroeit dan uitdroogt.

Acht uur lang de hardste, diepste, donkerste, meest hypnotiserende techno van Benny Rodrigues's alter ego ROD, in combinatie met Rotterdam's rauwe, ondergrondse en door Funktion One beklede technohol: Perron, belooft deze editie van RODnacht niets minder dan een waar spektakel te worden - een technospektakel that is!



Alle voorgaande edities van RODnacht verkochten keihard uit, dus haal je kaarten op tijd!

Kaarten kosten € 10 (ex fee) en zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shop-filialen en online via koop tickets: