Partyflock
 
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!

Trailer Neophyte Records Trasher Tour 2012

gepubliceerd door , op
Met nog twee edities te gaan rost Neophyte Records richting het eind van 2012. Allereerst zal op 20 oktober RIO-1 Cruise Boat te Moscow kennismaken met het hardste wat Holland te bieden heeft. Wie het liever 'iets dichter' bij huis zoekt kan op 3 november vanaf 23.00 uur terecht in Huize Maas te Groningen. Hier zal namelijk de laatste editie van Neophyte Records Trasher Tour gaan plaatsvinden.

Na succesvolle edities in binnen- en buitenland gaat de organisatie er alles aan doen om een Trasher-waardige afsluiting te realiseren in het hoge noorden van Nederland.

Trailer
De allerlaatste Trasher Tour...check hier de trailer.



Timetable
De timetable voor deze avond is inmiddels ook bekend


Fotostand & merchandise
In de lounge ruimte van Huize Maas zal deze avond een stand te vinden zijn waar je op de foto kan met de artiesten van Neophyte Records. Deze foto zal na het feest te downloaden zijn via de site van Boomin' Business. Daarnaast was het de bedoeling om een merchandise-stand te plaatsen met gloednieuwe Neophyte Records artikelen. Mede door het faillissement van Mid-Town is het lastig om deze stand te realiseren. De organisatie zal samen met Neophyte Records de mogelijkheden inventariseren om de bezoekers toch de gelegenheid te geven om producten te kunnen kopen en/of bestellen.

Tickets
De voorverkoop is inmiddels gestart en tickets zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops en online via Boomin Business.nl en koop tickets. Tickets kosten € 15,- ex. fee. Aan de deur betaal je € 20,-.

Winacties
Er wordt 5x1 vrijkaart weggegeven via de winactie van Partyflock. Daarnaast maak je kans op 2 vrijkaarten via Facebook.com. Voor beide winacties kan je je aanmelden t/m 31 oktober.

VIP actie
Wil jij als VIP naar deze laatste Trasher Tour? Like de Facebook pagina en win:
- Gratis Entree
- Backstage Toegang
- 1e Consumptie gratis
- Gratis Toilet
- Gratis Garderobe

6 opmerkingen

met het hardste wat Holland te bieden heeft



:/
Uitspraak van Mind Corruptor op zondag 14 oktober 2012 om 14:53:
Die zit toch bij Enzyme Records!. Niet bij NR.


die zit nu bij neophyte records :lol: