Partyflock
 

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 maart 2012
· Inhoud



· Trimbos beantwoordt jouw vraag!

Vorig week:
Ik heb 3 maanden geleden een bad trip gehad tijdens het blowen. Ik denk er nog steeds aan en krijg angstaanvallen. Hoe kan dit?


Antwoord:

Wanneer je zo'n vervelende ervaring hebt meegemaakt, kan het inderdaad voorkomen dat je daarna af en toe het gevoel krijgt dat je weer in die trip terecht komt. Er is zelfs een naam voor: flashback.

Flashbacks kunnen naar boven komen als je opnieuw wiet of een ander middel gebruikt. Maar soms kan een bepaalde situaties je sterk doen herinneren aan de bad trip. Iets simpels als een snelle hartklopping kan dit al teweeg brengen, maar ook bepaalde geuren, beelden, geluiden kunnen een flashback laten beleven. Tijdens een flashback kun je weer last krijgen van dezelfde angstige gevoelens of gedachten die je tijdens de bad trip (bij blowen wordt dit vaak flippen genoemd) ook had.

Vervelend is ook dat sommige mensen nadat ze een flashback hebben gekregen, vaak angst hebben om een nieuwe flashback te krijgen. Door die angst en alle lichamelijke reacties die daarbij horen, kan soms een nieuwe flashback opgeroepen. Het kan gebeuren dat je dan in een cirkel terecht waar je maar moeilijk uit lijkt te komen. Afleiding en steun van anderen kunnen soms helpen.

Als de angstaanvallen niet minder worden kun je met dit probleem naar je huisarts gaan. Deze kan met je kijken naar een mogelijke oplossing.


Deze week:
Wat zijn de verschillen zijn tussen speed slikken (in een bommetje) en speed snuiven?


Antwoord:

Als je speed (of een ander middel) snuift treedt het effect al na enkele minuten op. Wanneer je speed oraal inneemt (slikken) duurt dit ongeveer een half uur. Bij snuiven heb je minder nodig om hetzelfde effect te bereiken omdat de maag, darmen en lever niet eerst gepasseerd hoeven worden. Daarnaast blijft speed langer werken als je het slikt, terwijl je bij snuiven een iets korter maar heviger effect krijgt.
Een risico van speed snuiven is dat je je neusslijmvlies kan beschadigen. Ook kan slikken pijnlijk zijn. Wanneer je speed oraal gebruikt dan loop je het risico dat je maag irriteert.
Meer informatie over de risico's van speed kun je hier vinden.

Er is maar een kleine dosis speed nodig om een effect te ervaren. Maar het ene poeder kan sterker zijn dan het andere poeder en dus een langere werking hebben. Het geven van een dosering is daarom moeilijk, maar een gebruikelijke dosis is 5-40 milligram speed, afhankelijk dus van de sterkte, de manier waarop je het gebruikt en je ervaring. Je kunt je speed laten testen bij de testservice.

Lees meer over het Trimbos-instituut op Partyflock.
Alle eerder beantwoorde vragen bekijken? Dat kan hier!
Heb jij vragen over alcohol en drugs die je graag beantwoord ziet door het Trimbos-instituut? Stel deze in het vragentopic!


· Filmpje


Waarom snuivend tatoeëren onverstandig is:


:x

· Ten seconds of sound

Vorig week een Thrillogy special, dus de artiesten waren niet al te moeilijk, maar dan moesten altijd nog alle titels van de tracks juist zijn. De oplossing:

(1) Crypsis' Get Hit
(2) Mad Dog' Dangerous
(3) Zatox' My Life

noxious heeft als eerste het correcte antwoord gepost en voegen we toe aan de lijst met winnaars!

Luister aandachtig naar het nieuwe fragment van tien seconden en post de titel en artiest in de comments om kans te maken de winnaar van de week of het hele jaar te worden!




Aan het eind van het jaar wint de persoon met de meeste goed geraden nummers een dikke prijs: 200 credits waarmee je maar liefst 100 nummers kunt downloaden! Die prijs wordt beschikbaar gesteld door:




· Interview

Headhunterz: hardstylers vormen dankbaar publiek · Het ADE is in volle gang en Headhunterz vult op zaterdagavond de Ziggo Dome. Vult ja, want 'Q-dance presents Headhunterz' kocht volledig uit. Daarnaast kreeg Willem op vrijdagavond goed nieuws. Waar hardere stijlen voorheen niet echt vertegenwoordigd waren in de DJ Mag Top 100, zorgt Headhunterz voor de (definitieve?) ommekeer door vanaf de elfde positie stevig op de deur van de top 10 te kloppen. Vlak voor het event sprak Partyflock met de veelbesproken artiest...


Hermanez: muziek en bassen in het hart · Tot zijn negentiende draaide hij alleen op lokale feestjes en zag het 'deejay zijn' eigenlijk puur als een hobby en draaide hij setjes voor vrienden thuis. Nadat hij in Belgie steeds populairder groeide na zijn hit 'Soms', heeft hij nu een Nederlandse manager en een Nederlands boekingskantoor.....waar zal het eindigen?



· Oeps




Ouch!

· Foto van de week


Deze week een foto van -= Flatliner =- op Headhunterz:

In een woord: WOW!!



· In de spotlight

Nick:
Franky076

2. Echte naam:
Frank

3. Leeftijd:
44

4. Woonplaats:
Breda

5. Relatie:
Getrouwd

6. Dark of Light?
Light

7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
Customs Consultant

8. Hoe heb je partyflock ontdekt?
Via mijn jongste broer die er al één had

9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
Agenda en berichten

10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
Op de forums, het afzeiken van een ander. Of mensen die handelen in kaartjes voor feesten

11. Wat zou jij doen als je één dag de baas van Partyflock was?
Geen idee

12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
Mysteryland and Dancevalley, zoveel muziek stijlen bij elkaar, zoveel verschillende soorten mensen op één groot terrein, FANTASTISCH!

13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
DJ

14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
Mike S

15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
Progressive, hardhouse en hardtrance. Ik houd wel van wat meer het stampwerk, gewoon het lekkere stevige muziek werk.

16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor?
Ja, volgens mij was dat omdat ik in een forum een verwijzing maakte naar een ander feest?

17. Wat zou je graag anders zien op flock?
Het is af en toe zo moeilijk te zien op Partyflock bij een feest hoeveel er daadwerkelijk als Partyflockers op een feest verschijnen. Waarom niet opnemen in iemands profiel ofdat een account is aangemaakt voor één of twee personen.

18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
Ja ik heb tot nu toe 2x iets gewonnen.

19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
Harem Nights in Landgraaf

20. Schuw of fotogeil?
Haha, de ene keer fotogeil, de andere keer schuw. Ligt aan het feestje.

21. Ben je donateur en waarom (niet)?
Donateur, geen reden

22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
Mijn vrouw is kapster, lekker makkelijk, maar laatste keer was 27-09-2012.

23. Als je zelf een vraag een deze lijst toe mag voegen voor anderen, welke zou dat zijn?
Waarom zijn er altijd mensen die op Partyflock geld willen verdienen over de rug van een ander door de kaartjes voor veel meer geld te willen verkopen?

24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
9

25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
Aan de liefdes van mijn leven, vrouw en twee kinderen


We bedanken Franky076 voor de antwoorden! Wil jij ook een keer in de Spotlight? Stuur ons een berichtje!
· Recensies

Q-Base 2012 · De negende editie van Q-Base was alweer een succes. Onder een stevig zonnetje en daarna in een zwoele nacht beukten alle area's er zwaar op los. De positive anarchy sfeer paste perfect bij het feest en met maar liefst negen stuks is dit ongetwijfeld het feest met de meeste anthems. Frontliner, Endymion, Limewax & Thrasher en HENZEL & Disco Nova verzorgden in totaal vier mixen om de bijhorende cd release extra luister bij te zetten.


Deadmau5 - >album title goes here< · De EDM trots van Canada heeft een nieuw album wereldkundig gemaakt; een schijf vol variatie en met een aantal interessante samenwerkingen. We zoomen in op de nieuwste cd van deadmau5.


Omkara Techichi - Dreamonic Vamperor · In 2004 werd de hardcore wereld opgeschrikt door de komst van Omkara. Nooit eerder was er zo'n obscuur man in een toch wel Obscure scene. Maar hij haalde niet alleen aandacht met zijn verschijning, ook zijn producties mochten er wel degelijk zijn. Nu is daar zijn eerste soloalbum: Dreamonic Vamperor.


Armin van Buuren – Universal Religion Chapter Six · Trance is ondanks het zware weer waarin het verkeert nog altijd een van de grootste mondiale muziekreligies. Armin van Buuren, als Dominee van de gangbare trance kerk, biedt alle gelovigen een nieuw hoofdstuk van zijn Universal Religion evangelie aan. Is hoofdstuk zes een zegen of een plaag?


Qbical – The Night · Qbical is de werknaam van Raymond van Baal. "The Night" is zijn tweede full length album en de opvolger van het uit 2008 stammende "Life Is Just A Bunch Of Pixels" – een digital only release overigens. Blijkt "The Night" die volgende stap vooruit in Qbical's producercarrière?


Bedrock 14 - Compiled by John Digweed · Eerder deze maand verscheen de nieuwe jaarlijkse compilatie van het Bedrock label. Deze compilatie, welke zoals gewoonlijk is samengesteld door Bedrock frontman John Digweed, is inmiddels aangekomen bij het veertiende deel en biedt een mooi overzicht van waar het label momenteel voor staat.



· Goed fout (y)

Star Wars fans gaan nu zelfs onschuldige poesjes gebruiken in hun poging aan te tonen dat Star Wars vet is:




· De ontdek je plekje quiz

De winnaar van deze week is een onbekende van de eeuweige roem; actief, actief was er als eerste bij en is daarom toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem.
De locatie van vorige week was Jaarbeurs Utrecht

De opgave van deze week:



Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

38 foto's, 15 unieke winnaars.
De flocker met de meeste roem: V0NK met 21 goede antwoorden!
Denk jij dat je beter bent dan V0NK, zorg dan dat je snel antwoord geeft!


· Fotografen

Altijd leuk om een herinnering aan een feestje over te houden, toch? En zo'n pixelig, donker kiekje met je mobieltje genomen is ook niet alles. Daarom zijn onze fotografen elke week op de meest uiteenlopende feesten te vinden. Deze kom je één van hen tegen op:

vrijdag 26 oktober 2012:Classic Café XL
What The FuQ?!
zaterdag 27 oktober 2012:Amsterdam Halloween
Frenchcore s'il vous plaît!
Overstuurd
Rave the City
Thrillogy


· Viral


Een kat die er alles voor over heeft om maar in de auto te mogen naar de dierenarts.


· Anekdotes

Lid:
beste partyflock

ik zie dat hier een artiest staat met de zelfde naam als mij ****. Vind dit zelf niet zo prettig als deze naam gebruikt word.
wat zou ik hier aan kunnen doen zodat deze artiest niet onder deze naam optreed omdat hij hij ook de zelfde muziek stylen doet

met vriendelijke groeten,


Admin:
Je naam als merknaam deponeren is eigenlijk je enige optie. Al weet ik niet of een redelijk algemeen woord als '*****' toegestaan zal worden.......


Lid:
Maar kunnen jullie daar ook niet aan doen want ik zie dat hij geen gewoon lid is van pf anders had ik hem een aantal vragen willen stellen ofdat hij niet wil afzien van die naam die hij nu gebruikt


We leggen het voor aan onze juridische afdeling. Uurtje factuurtje!

· Mop van de week

Dus, ik ben in de Jumbo en koop een zak pedigree hondenvoer voor mijn hond. Ik sta in de rij voor de kassa en zo'n vrouw achter me vraagt of ik een hond heb. Waarom zou ik anders hondenvoer kopen, TOCH? Dus ik zeg impulsief, nee, ik heb geen hond, ik begin gewoon opnieuw aan het Pedigree Dieet, ik zou er waarschijnlijk niet aan moeten beginnen want de vorige keer eindigde ik in het ziekenhuis. Maar goed, ik was 20 kilo kwijtgeraakt voordat ik op de IC wakker werd met allerlei slangetjes die uit bijna elke ingang van mijn lijf kwamen en infusen in allebei mijn armen. Ik vertelde haar dat het op zich een perfect dieet was. Alles wat je hoeft te doen, is een handvol brokken in je zakken stoppen en wanneer je trek hebt, dan neem je een brok. De voeding is qua voedingswaarde compleet, dus het werkt goed en nu ging ik het opnieuw proberen (bijna iedereen luisterde op dat moment geboeid mee). Ze keek me aan alsof ze water zag branden en ze vroeg of ik op de IC was beland omdat ik vergiftigd was door dat hondenvoer. Ik zei: "nee, ik stapte van de stoep af om aan een poedels kont te ruiken en toen was ik door een auto geschept." Ik dacht dat die knul achter haar een hartaanval zou krijgen van het lachen, hij bleef erin! Je kunt maar beter opletten wat je me vraagt want je kunt zo'n antwoord verwachten. Ik heb alle tijd van de wereld om gekke dingen te bedenken om te zeggen...




Heb je tips voor de KNIP? Leuke filmpjes, deelnemers voor de Spotlight, grappige virals en natuurlijk favoriete top 3's zijn welkom! Stuur ons een berichtje!

28 opmerkingen

 
10 seconds: Not enuff van Duro & The Prophet
not e-nuff duro en the prophet
10seconds of sound Duro & The prophet - not-e nuf
staat trouwens een fout bij 10 seconds van vorige week was toch echt mad dog dangerous en niet here comes the madness ;)
pff de laatste paar keer herken ik de nummers maar ben ik niet snel genoeg met typen:P dat filmpje over die 2 'dames' whaha hoe achterlijk kun je zijn zeg!
en de mop.. tja, die vergeten we maar snel weer:P
 
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van noxious op woensdag 24 oktober 2012 om 19:06:
staat trouwens een fout bij 10 seconds van vorige week was toch echt mad dog dangerous en niet here comes the madness ;)


En 'My Live' moet toch echt 'My Life' zijn :)
Uitspraak van noxious op woensdag 24 oktober 2012 om 19:06:
staat trouwens een fout bij 10 seconds van vorige week was toch echt mad dog dangerous en niet here comes the madness ;)


Uitspraak van actief op woensdag 24 oktober 2012 om 19:15:
En 'My Live' moet toch echt 'My Life' zijn :)


Aangepast! (F)
laatste aanpassing
Ik zag het staan, ik denk pleur d'r maar op, is ook leuk toch


:roflol:

:facepalm:
spotlight,kort maar krachtige andwoorden B)
Als de angstaanvallen niet minder worden kun je met dit probleem naar je huisarts gaan. Deze kan met je kijken naar een mogelijke oplossing.


Ja of gewoon stoppen met blowen ? :/
OJP: Creon - Westervoort
Uitspraak van Tommyisgone op woensdag 24 oktober 2012 om 20:41:
Ja of gewoon stoppen met blowen ?


IDD. Moet wel leuk blijven. Het wordt softdrugs genoemd, maar qua (mentale) werking is het gewoon heavy shit :)
die mop zag ik vorige week al op facebook langskomen,
1e keer best geinig, 2e keer neit meer..
Vrijdag en zaterdag ff knallen in Alkmaar en Utrecht :D Mopmopgaserop! :D
Uitspraak van (F) Colinda (F) op woensdag 24 oktober 2012 om 23:19:
die mop zag ik vorige week al op facebook langskomen


Het is toch geen mop eigenlijk? :/
Het zal je kind maar wezen.......@filmpje#plaatsvervangendeschaamte
 
Wat een kut mop.
Waarom snuivend tatoeëren onverstandig is:

Oeps


:roflol:
Hahahahaha dat eerste filmpje, "Waarom snuivend tatoeëren onverstandig is".. Hardop lachen voor zeker 2-3 minuten, dank!
Uitspraak van (F) Colinda (F) op woensdag 24 oktober 2012 om 23:19:
die mop zag ik vorige week al op facebook langskomen,
1e keer best geinig, 2e keer neit meer..


Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 oktober 2012 om 12:19:
Wat een kut mop.


Uitspraak van ArtStyle op donderdag 25 oktober 2012 om 08:26:
Het is toch geen mop eigenlijk?

sorry. :$
Doe volgende keer beter me best of als jullie zelf betere ideeén hebben, mag je het ook doorgeven :)
OJP: Crystal venue Culemborg ?
Uitspraak van ArtStyle op donderdag 25 oktober 2012 om 08:26:
Het is toch geen mop eigenlijk?


Eigenlijk niet als ik het lees maar hij is goed :roflol:
Ja wat verwacht je ook met zo'n vraag, zou ook in een deuk hebben gelegen.
 
Uitspraak van (F) Colinda (F) op woensdag 24 oktober 2012 om 23:19:
1e keer best geinig, 2e keer neit meer..


Eerste keer ook al niet. Saai :/
Uitspraak van (F) Colinda (F) op woensdag 24 oktober 2012 om 23:19:
die mop zag ik vorige week al op facebook langskomen,


Dan moet je niet meer op fuckboek kijken.. :)

Ik vind de 'mop' trouwens maar bar slecht..
en blijkbaar issie al van fuckboek gejat... (dat verklaard ook meteen waarom ie slecht is... :) )
Uitspraak van Renton op donderdag 25 oktober 2012 om 10:38:
Het zal je kind maar wezen.......@filmpje#plaatsvervangendeschaamte


Wat een tokkies:x Verminkt voor het leven..
Uitspraak van ArtStyle op donderdag 25 oktober 2012 om 08:26:
Uitspraak van (F) Colinda (F) op woensdag 24 oktober 2012 om 23:19:

die mop zag ik vorige week al op facebook langskomen

Het is toch geen mop eigenlijk?


Eigenlijk niet echt nee..

Uitspraak van Marii!! op donderdag 25 oktober 2012 om 15:27:
Uitspraak van (F) Colinda (F) op woensdag 24 oktober 2012 om 23:19:

die mop zag ik vorige week al op facebook langskomen,
1e keer best geinig, 2e keer neit meer..

Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 oktober 2012 om 12:19:

Wat een kut mop.

Uitspraak van ArtStyle op donderdag 25 oktober 2012 om 08:26:

Het is toch geen mop eigenlijk?

sorry. :$
Doe volgende keer beter me best of als jullie zelf betere ideeén hebben, mag je het ook doorgeven :)


goodluck next time ;)

Uitspraak van actief op vrijdag 26 oktober 2012 om 22:10:
Uitspraak van (F) Colinda (F) op woensdag 24 oktober 2012 om 23:19:

1e keer best geinig, 2e keer neit meer..

Eerste keer ook al niet. Saai


Hmm vond m best geinig 1e keer.. dacht eerst wtf..

Uitspraak van [N.G.F.] R. op vrijdag 26 oktober 2012 om 22:54:
Uitspraak van (F) Colinda (F) op woensdag 24 oktober 2012 om 23:19:

die mop zag ik vorige week al op facebook langskomen,

Dan moet je niet meer op fuckboek kijken.. :)

Ik vind de 'mop' trouwens maar bar slecht..
en blijkbaar issie al van fuckboek gejat... (dat verklaard ook meteen waarom ie slecht is... :) )


ik kijk altijd op facebook.. iemand uit m'n vriendenlijst had hem toevallig via iemand anders neergezet..