Partyflock
 

Kaarten Loveland ADE vliegen de deur uit

gepubliceerd door , op
Loveland ADE
27 september 2012
FeestLoveland ADE · Break New Soil
Datumvrijdag 19 oktober 2012
LocatieArena Site
FeestLoveland ADE · Fire! / Mistakes Music / Gem Records / 2020Vision
Datumzaterdag 20 oktober 2012
LocatieWesterUnie Site
Begin september maakte Loveland bekend dat de organisatie twee feesten organiseert tijdens Amsterdam Dance Event. Dag twee in de WesterUnie is drie weken van tevoren volledig uitverkocht. Voor de vrijdagnacht in Arena zijn nog kaarten te verkrijgen, maar de kaarten vliegen op dit moment de deur uit.

Loveland ADE day 2 uitverkocht
Het wordt gezellig op zaterdag 20 oktober in de WesterUnie. Vier uitverkochte zalen vol kwaliteitsmuziek. Wereldartiesten als Marco Carola, Kevin Saunderson, Secret Cinema, Sébastien Léger, Maetrik en vele anderen gaan de tent vakkundig op zijn kop zetten. Sinds 2009 staat Loveland tijdens ADE in de WesterUnie en evenals voorgaande jaren is er ook dit jaar weken van tevoren geen kaart meer te krijgen.

Kaarten Gregor Tresher & Karotte vliegen de deur uit
Voor het eerst besloot Loveland in 2012 twee avonden te organiseren tijdens het grootste clubfestival ter wereld. Op vrijdag 19 oktober wordt in samenwerking met Break New Soil, het label van Duitse technoheld Gregor Tresher, een showcase voor de technoliefhebber neergezet. De artiesten van Break New Soil zijn wereldwijd graag geziene gasten op de grootste festivals en feesten. Voorman Gregor Tresher draait samen met Karotte een nog niet eerder vertoonde zes uur back 2 back set. Verder komen Petar Dundov, Dosem, Romano Alfieri en Luca Bear mee naar onze hoofdstad. De muziek gaat om 22:00 uur aan en de stekkers gaan er niet uit tot 07:00 uur in de ochtend!

Iedereen die dit gedenkwaardige feest wil meemaken moet snel zijn, want net als bij het uitverkochte evenement een dag later vliegen de kaarten de deur uit.