Partyflock
 

Nieuwe gayclub opent vandaag in Reguliersdwarsstraat

gepubliceerd door , op
Nieuwe gayclub opent vandaag in Reguliersdwarsstraat
4 oktober 2012
Op donderdag 4 oktober 2012 opent Club NYX in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Club NYX is gehuisvest in de voormalige Club Exit, na een aantal jaren gesloten te zijn geweest is de club volledig verbouwd en voorzien van een nieuw interieur, naam, team en concept. Club NYX is een gay club maar hetero's zijn net zo welkom. NYX is vooral een plek voor gelijkgestemde, multiminded mensen die uit zijn op een leuke tijd.

Club NYX heeft drie verdiepingen en is open op donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht. Elke verdieping heeft zijn eigen sfeer en muzikaal thema. De donderdag- en zaterdagnacht worden vaste nachten met een vast concept, 'The Pony Club' op donderdag en '3 x NYX' op zaterdag. Een vast dj team zal de zaterdagnacht muzikaal invullen, dit team bestaat o.a. uit Egbert-Jan Weeber, Wannabeastar, Geza Weisz, Cat Carpenters, She Male, Joshua Walter en Aiscream. De invulling van de vrijdagnacht wordt elke week anders. zo zal de eerste vrijdag van de maand gehost worden door het dj duo The G-Team, die maandelijks het nieuwe feest Sandwich op de kaart zullen zetten.

Het uitgangspunt van NYX is dat het leuk moet zijn om uit te gaan. Geen pretenties, geen attitudes. Ook in het deurbeleid zal dit naar voren komen: Club NYX is een gayclub, maar hetero's zijn net zo welkom. NYX is een plek voor gelijkgestemde, multiminded mensen; mensen die erop uit zijn een leuke tijd te beleven; om van elkaar en hun omgeving te genieten.

NYX was de Griekse godin van de nacht en de dochter van Chaos. Volgens de mythe vloog ze met paard en wagen door de lucht, een deken van nacht achter zich uitspreidend, waarmee ze de wereld in het donker hulde. Een geschikte naam voor een gayclub.

Een vol programma op de openingsavond donderdag 4 oktober, met o.a. Victor Coral, Aiscream, Sheila Hill, Absoluut, Johanna Maria, Hollywood & Vine, Cat Carpenters en Chip Karten.

3 opmerkingen

Zag er wel dik uit met dat graffiti!
Multiminded mensen, zijn dat mensen met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis?
keertje kijkje nemen dan maar!