Partyflock
 

Muziek en visueel komen samen in interactieve speeltuin Canvas tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Krijg een make-over en dans daarna tot diep in de nacht met label en boekingsbureau Phat Elephant en evenementen- en boekingsbureau Elevator Passion. Samen maken ze van Canvasopde7de te Amsterdam een muzikale en interactieve speeltuin. Op zaterdag 20 oktober presenteren zij dj's en producers, haar- en make-upstylistes, technologie en visuele uitspattingen tijdens hun feest in het kader van het Amsterdam Dance Event (ADE), het belangrijkste event voor de dancescene ter wereld.

Muzikaal liggen de touwtjes in handen van de eigenaars van labels Local Talk en Basic Fingers, de Zweedse Mad Mats & Tooli. Van het label Room with a View zijn labelbaas Dairmount en producers Paskal & Urban Absolutes verwelkomd. Mark Mywords is de nieuwste producer op het label Phat Elephant en verzorgt een live set. Cenk Unis (live) is een gecertificeerde Abletontrainer die debuteert op het ADE. Verder draaien Alex Thomson en Jose Ibanez & Roy Verschuren, uit de stal van Elevator Passion, het feest op de zevende etage van het Amsterdamse Volkskrantgebouw naar een hoger niveau.

Canvasopde7de verandert deze avond tot een echte interactieve speeltuin voor volwassenen. ShiTv verrast en verbaast met de mooiste visuals en mapping. Interactieve foto's van bezoekers transformeren zij op originele wijze naar projecties in de club. Een heel team van stylistes staat klaar om de bezoeker te voorzien van een waanzinnige haardos. Arts in Parts brengt face painting en make up aan. Vaggabonde Collective verzorgt de funkyste kapsels. Met Raggamuffins, die jouw vintage bohemian stylen, ben je klaar voor een fotoshoot voor de VJ's van ShiTv.

Tickets bestel je bij: koop tickets

Elevator Passion
Elevator Passion is een boegbeeld van technologie, creativiteit, interactieve en innovatie. Het concept van een interactieve clubervaring is bedacht om creativiteit door interactie te stimuleren en bezoekers van speciale evenementen een unieke audiovisuele ervaring te geven. Naast evenementenorganisator is Elevator Passion een boekingsbureau.

Phat Elephant
Phat Elephant Recordings is een in Amsterdam gevestigde label dat gespecialiseerd is in hoogwaardige elektronische muziek, geproduceerd door zowel jonge creatieven, als door ervaren tijdloze DJ's en producers vanuit de hele wereld.

In november reizen Elevator Passion en Phat Elephant samen naar Turkije, waar zij een event hosten in het kader van 400 jaar betrekkingen tussen Turkije en Nederland. Hiervan stelt eveneens Phat Elephant de line-up samen. Phat Elephant verzorgt hierbij het interactieve en visuele vermaak.