Partyflock
 

Indicator viert vijfjarig jubileum met internationale line-up en een extra dikke show

gepubliceerd door , op
Indicator
3 oktober 2012
Met nog een dikke maand te gaan stevenen we af op een nieuwe editie van Indicator en deze editie zal anders zijn dan jullie gewend zijn. Er was al aangegeven om voor deze editie dikker uit te pakken als ooit te voren en de reden daarvan is de viering van het vijfjarig bestaan van Indicator. Een dikke internationale line-up en een ongeëvenaarde show zullen de basis vormen voor een ongekende editie van Indicator op de 13e van oktober.

25 Oktober 2008 vond de eerste editie van Indicator plaats in Huize Maas en dit was dan ook de grondlegger voor al hetgeen wat daaruit volgde. Inmiddels hebben er acht edities in Huize Maas plaatsgevonden en in april 2011 werd het succes bekroond met een grote en succesvolle editie in Sportcentrum Kardinge. Deze gestage ontwikkeling zal worden doorgezet, want Indicator wil de hardstyle liefhebber blijven voorzien!
De planning voor 2013 is zo goed als afgerond en het belooft een spectaculair jaar te worden, maar eerst natuurlijk de editie van Indicator op 13 oktober! Voor deze editie is de lat is hoger gelegd ten aanzien van zowel de programmering als voor de show, immers moet het 5-jarig jubileum uitbundig worden gevierd.

Line-up
De programmering is inmiddels een feit en voor de actieve onder ons is het duidelijk wat de gehele line-up is van Indicator, deze is immers vrijgegeven via de social media. Een programmering die zich niet beperkt tot een specifiek subgenre van hardstyle, maar alles vertegenwoordigd wat de hedendaagse hardstyle te bieden heeft. Ter ere van het 5-jarig jubileum is er getracht een verrassende, internationale en niet alledaagse line-up samen te stellen, en dat is naar ons idee gelukt. Voor de volledigheid hieronder de line-up voor aankomende editie van Indicator:

Frontliner
The R3belz
Frequencerz
Audiofreq
Vecino
Winnaar Indicator DJ-Contest
MC: Resurrection

Indicator DJ-Contest
Op 28 september vindt de contest plaats in Pulse te Groningen en tot dusver kan de organisatie niet anders dan tevreden zijn. Niet alleen omtrent de vele inzendingen die wederom vanuit heel Nederland worden ontvangen, maar ook vanwege het hoge niveau van de demo's. Dus ook voor deze editie van de Indicator DJ Contest is de verwachting dat er weer sets ten gehore worden gebracht waar je u tegen zegt.
De deadline is nog niet verstreken dus wil jij kans maken om 13 oktober het podium te delen met enkele grootheden uit hardstyle land, stuur dan snel je demo in voor 18 september. Voor meer info check www.indi-cator.nl of het Partyflock event.

Decor
Zoals reeds aangegeven wordt ook de lat hoger gelegd ten aanzien van de show en dat resulteert in een unicum. Naast de dikke licht- en laserhow, wordt voor deze editie van Indicator een techniek toegepast die nog niet eerder is gebruikt in de beuktempel van Groningen. Deze techniek heet projection mapping. De straling van een Beamer wordt hierbij opgedeeld waardoor deze apart kunnen worden aangestuurd. Hierdoor kunnen dus verschillende vlakken apart van elkaar worden gebruikt voor visuals. Het resultaat is dat de VJ daardoor een dynamisch decor kan creëren waarvan de mogelijkheden onbegrensd zijn! Voor de 13e van oktober heeft Indicator ervoor gekozen om deze techniek optimaal te benutten door niet één Beamer in te zetten, maar drie! De show van deze editie zal dan ook groter en spectaculairder zijn als ooit tevoren!



Website
De website van Indicator was inmiddels wat verouderd en daarom is er een nieuwe site ontwikkeld die op vrijdag 14 september wordt gelanceerd. Vanzelfsprekend is die voorzien van de gebruikelijke onderdelen, maar daarnaast is het streven om de site steeds interactiever te maken. Naast het feit dat je als één van de eersten op de hoogte wordt gebracht van de actuele weetjes, kan je nu ook Indicator-member worden. Je hebt dan exclusieve toegang tot bepaalde features en ook doe je bijvoorbeeld automatisch aan verlotingen van vrijkaarten mee. Daarnaast is ook de foto- en videodatabase verbeterd, worden er polls gehouden en kan je meedoen aan diverse acties. Wil je op de hoogte blijven van de meest actuele ontwikkelingen, acties en wat al niet meer, check dan snel www.indi-cator.nl en de social media!

Tickets
Tickets zijn nog tot 18 september verkrijgbaar voor slechts €12,50 (ex fee) in het kader van de vroege-vogel-actie. Daarna zijn kaarten verkrijgbaar voor €15,- (ex fee). Koop je kaart(en) in de voorverkoop via www.indi-cator.nl en www.huizemaas.nl.
De deurverkoop bedraagt €17,50. Let op; zo goed als elke Indicator in Huize Maas was tegen het uitverkopen aan, of was uitverkocht. Aan de deur zullen een beperkt aantal tickets verkrijgbaar zijn! Wil jij zeker weten dat je erbij kan zijn, koop dan op tijd je ticket in de voorverkoop!

Algemene Info
De poorten van Huize Maas worden geopend om 23:00 en sluiten weer om 06:00. Het restaurant gedeelte is open vanaf 00:00 voor degenen die even willen bijkomen of aan de diverse activiteiten willen deelnemen. Mocht je na Indicator nog door willen knallen, dan is Pulse de oplossing. Daar kan je namelijk tot in de vroege uurtjes terecht voor een stevige voortzetting van de nacht.

2 opmerkingen

Top! Ga alleen naar hardclassics de 13e dus...helaas.
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Huize Maas --» Dik
Line Up --» Super

Word dus mooi feest!!