Partyflock
 

The Darkraver: 45 jaar oud, 25 jaar in het vak, 3 weken nuchter
Timetable

gepubliceerd door , op
Je zou maar The The Darkraver zijn en drie weken lang een Educatieve Maatregel Alcohol (EMA) cursus moeten volgen waarin je leert om te gaan met alcohol in het verkeer. En juist in die weken als je favoriete vocht Bacardi je B-Day Bash op zaterdag 15 september as. sponsort, en een complete Bacardi bar inricht in de Matrixx. In Steve 'The The Darkraver' Sweet's situatie een typisch en ironisch geval van de kat op het spek binden of in zijn geval, de vleermuis op de fles.

Volgens de EMA website: 'Het doel van de cursus is het aanleren van verkeersveilig rijgedrag en het voorkomen dat iemand opnieuw de fout ingaat. Wie niet deelneemt aan de opgelegde cursus raakt zijn rijbewijs kwijt'. Vrij desastreus in het geval van The The Darkraver, die elk weekend het equivalent Den Haag - Parijs rijdt qua aantal kilometers. Opnieuw de fout ingaan mag naar het land der fabelen, want een 45 jaar oude vos verliest misschien zijn haren, maar niet zijn streken. En dat is maar goed ook, anders wordt een The Darkraver feestje maar een saaie bedoening.

Bij binnenkomst op The The Darkraver's B-Day Bash gaat het al mis; Bacardi heeft namelijk voor iedere bezoeker een kletsnatte Baco klaarstaan om je stapavond in stijl te beginnen. Na het eerste drankje treedt de bezoeker binnen in de wondere wereld van The The Darkraver; voor Steve another day at the office, maar dan zonder de koffiepauzes. Het zinnenprikkelende entertainment is zoals in de goede traditie van Darkie's B-Day bashes weer tot in de puntjes geregeld, met wat speciale verrassingen die zelfs voor Steve verrassingen blijven tot aan komende zaterdag.

Check dit filmpje met hartverwarmende felicitaties van collega's als o.a. Shermanology, Quintino, Vato Gonzalez en The Partysquad:



Even een uurtje draaien is er niet bij voor The The Darkraver. Als gastheer van zijn eigen B-Day Bash wordt Steve geacht zijn gasten te entertainen. Dit beperkt zich niet tot de gasten in de zaal. Zijn dierbaarste DJ maatjes kregen een uitnodiging om muziekjes op te zetten en als goede gastheer zal Steve van start tot sluit back-to-back, vijfentwintig jaar lang muziekgeschiedenis de speakers in slingeren.

De timetable
22:00 – 23:00 The The Darkraver vs Outsiders
23:00 – 00:00 The The Darkraver vs Freaco
00:00 – 01:00 The The Darkraver vs Ruthless vs Norman
01:00 – 02:00 The The Darkraver vs Paul Elstak
02:00 – 03:00 The The Darkraver vs Bass-D vs Gizmo vs Sixpack & Cocktail
03:00 – 03:30 The The Darkraver vs Vato Gonzalez & MC Tjen
03:30 – 04:15 The The Darkraver vs Panic vs The Viper vs Vince
04:15 – 05:00 The The Darkraver vs Korsakoff vs Outblast vs Nosferatu
MC's: Ruffian & MC Alee

Als dat geen chaos wordt in de DJ booth.

Tickets zijn €20,- (ex fee) in de voorverkoop te krijgen via www.matrixx.nl en bij alle Primera winkels. Uiteraard zijn er ook kaarten aan de deur verkrijgbaar voor €25,-.

7 opmerkingen

 
Zozo dat zijn nogal wat b2b sets voor Steve ;) .. gaat een knal party worden en een hele zware voor Darkie ;)
Zeker aanwezig gaat knallen worden.
Niks tegen de man persoonlijk, maar die geforceerde manier om dat image hoog te houden zijn we toch wel zat intussen of nie?
mooi gefilmd, iedereen out focus behalve de achtergrond :roflol:
moet die een bob regelen zoals iedereen -_- openbaar vervoer hebben we ook noch dus deze man is niet slim bezig (geweest)
Uitspraak van d-russo op woensdag 12 september 2012 om 21:09:
mooi gefilmd, iedereen out focus behalve de achtergrond :roflol:


+1
park neger :respect: