Partyflock
 

Swing je been uit de kom in Loesoe's jungle

gepubliceerd door , op
Loesoe
24 augustus 2012
FeestLoesoe · Jungle
Datumvrijdag 14 september 2012
WinactieLoesoe actiegesloten
LocatieLUX
Aanstaande vrijdag 14 september is de kick-off van de maandelijkse Loesoe avond in LUX! Elke tweede vrijdag van de maand nodigen Mr. Loesoe en Doe//rak Events alle rave-teefjes en -neefjes uit om te komen dansen en springen op de beats van Nederlands eigen house pioniers in the making! Elke dj drukt zijn / haar eigen definitie van house uit in een oase van feestelijk gedruis waar Loesoe bekend om staat.

Het muzikale programma
De Sluwe Vos [Misc Agency]
Sinds de lente van dit jaar is de in Deventer opgegroeide dj en producer niet meer te stoppen. De beste man laat overal waar hij komt een spoor van vernieling achter. Met een gezonde dosis deephouse en speed garage platen onder de arm staat hij op het punt Utrecht te veroveren. Check zijn sounds hier and be amazed..

Anil Aras & Larry de Kat [Slapfunk]
Grooveroots oprichters en house-voortduwers van het eerste uur. Need they say more? Misschien dat zij vorige maand hun eerste release hadden op Slapfunk Records en dat deze de zevende plek in de top 100 sales heeft gehaald op het gerenommeerde decks.de. Slapfunk is hot en deze jongens dragen daar ongetwijfeld hun steentje aan bij. Verwacht niets minder dan twee uur lang spektakel waarin soulvolle en jacking house de bovento

De F van Funk [Loesoe / Kranck]
Als resident van de Loesoe feesten geeft hij in de eerste uurtjes richting aan de muzikale invulling. Alles dat funkt en swingt past in zijn roster en zal daarom de revue passeren.

Time:23:00 - 05:00, maar gezelligheid kent geen tijd! Als het in de late uurtjes nog gezellig druk is gaan ze gewoon langer door.
Deurverkoop:€6
Voorverkoop:€4 (ex fee) Verkrijgbaar via koop tickets