Partyflock
 

Junction met Pfirter in Sugarfactory

gepubliceerd door , op
Om de zomer definitief uit te zwaaien en een keiharde ontsnapping te bieden aan de nu al grauwe sleur van werk of studie, heeft Junction van de september editie een speciale gemaakt. Zaterdag 22 september pakt zij extra groot uit met niemand minder dan Argentijnse held Pfirter [Mindtrip, CLR]. Aangevuld met lokale legende Jeff Rushin en talenten uit eigen stal Boxed en Drum Tone is er dan ook geen enkel excuus goed genoeg om deze avond aan je voorbij te laten gaan!

Pfirter dus, één van de iconen van de Zuid-Amerikaanse elektronische muziekscene en al jarenlang meedraaiend in de top van de globale techno. Niet alleen door de torenhoge kwaliteit van zijn producties op het eigen Mindtrip, Chris Liebing's CLR of Lucy's Stroboscopic Artefacts maar vooral ook door zijn nietsontziende draaistijl die van de grootste clubs in Latijns Amerika via de Berlijnse Berghain tot aan het Londense Fabric mensen niet meer laat stoppen met bewegen. Check Pfirter's CLR podcast van augustus voor een idee wat je te wachten staat de 22e: http://soundcloud.com/info-52/pfirter-clr-podcast-180

Eén van de weinige mensen van eigen bodem die de muzikale kracht van deze man kan aanvullen en zelfs evenaren is Jeff Rushin. Voor de liefhebber is geen introductie meer nodig, hij heeft zichzelf legendarisch gemaakt met de eigen ON feesten, draaibeurten in elke hoek en kier van de underground en deze zomer zelfs een show op Awakenings Festival. Deze held in de combo met Pfirter wil je dan ook absoluut meemaken!

Als kers op de taart zijn techno wunderkinderen Boxed en de diepe, donkere bassen van Drum Tone aan dit duistere feestje toegevoegd. Het Boxed duo heeft het afgelopen jaar een enorme sprong voorwaarts gemaakt en is meer dan klaar om zichzelf te meten met de grote producers. Drum Tone zal uiteraard leveren wat hij de afgelopen jaren steady aflevert: pure kwaliteit.

22 September: blok hem in de agenda!

Voorverkoop: €12 via koop tickets
Deurverkoop: €14