Partyflock
 

Laatste 'information importante' Paperclip Festival

gepubliceerd door , op
Paperclip Festival
18 mei 2012
FeestPaperclip Festival · Ambiance à la France
Datumzaterdag 25 augustus 2012
LocatieMortelveld
Nog even en dan is het eindelijk zover. Zaterdag 25 augustus 2012 staat het Mortelveld in Eersel volledig in het teken van Paperclip Festival! Van 14.00 uur tot 01.00 kun je genieten van drie verschillende stages, waarop meer dan twintig artiesten hun kunsten zullen vertonen. In dit laatste bericht van de organisatie staan alle zaken die voor de bezoeker van belang zijn op een rijtje.

Thema
Wie is er toevallig laatst nog in 'Paris' geweest? De organisatie denkt velen van jullie! Dan zijn jullie vast en zeker klaar voor een onvervalst dagje 'Ambiance à la France' op het Mortelveld in Eersel. Verwacht veel gezelligheid en gekkigheid, overgoten met een Frans sausje op alweer het vierde Paperclip Festival! Bij deze even wat praktische info op een rij:

Timetable
Het programmaboekje is voor iedereen beschikbaar bij binnenkomst op het festivalterrein. Hierin staat precies aangegeven welke artiesten hoe laat draaien zodat je geen enkele artiest hoeft te missen! Daarnaast zal de donderdag voor het evenement de timetable online worden gezet op alle social media.

Kluisjes
Uiteraard zijn er op Paperclip festival kluisjes aanwezig om je spullen veilig in op te bergen (huur = €5, borg = €5, borg krijg je terug bij het weer inleveren van je sleutel).

Pinnen
Ook dit jaar kun je weer munten pinnen op het festivalterrein. Er is een pinapparaat aanwezig bij de muntenbalie. Je wordt aangeraden echter voldoende cash geld mee te nemen naar het festival omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Het weer
Niets is zo wisselvallig als het weer. Tot nu toe zien de voorspellingen er gunstig uit, maar vooral in Nederland is het moeilijk in te schatten wat we kunnen verwachten. Zorg dat je voorbereid bent en hou de voorspellingen in de gaten. Vorig jaar koelde het 's avonds flink af, houdt daar rekening mee en neem extra kleding mee. Deze kun je overdag kwijt in je kluisje. Bij een onverhoopte regenbui kun je schuilen onder de overkappingen of in de grote festivaltent. Daarnaast deelt de organisatie gratis poncho's uit mocht dit nodig zijn.

Muziek
Ook dit jaar wordt er weer een breed scala aan muziekstijlen aangeboden op Paperclip Festival. House, techhouse, techno, trance, classics, oldschool, 80's & 90's, het komt allemaal voorbij! Ook zullen tijdens de lange set van AddyHaddy & De Tovenaar nog twee special acts het podium beklimmen, The Bloody Beetroel en Timmy the Sound & Fjord-a-Licious. Uiteraard kun je ook een aantal nostalgische Franse chansons horen, het thema is niet voor niets 'Ambiance à la France'.

Kaarten
De voorverkoop breekt alle records, maar er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze koop je via internet op www.paperclip.nu of bij een van de filialen van Primera. Kaartjes kosten in de voorverkoop €15,- excl. fee of aan de deur, indien nog beschikbaar, €20,-. Let op, het festival is alleen te bezoeken vanaf 16 jaar en ouder. Zorg voor een geldige legitimatie!

Gratis entree voor Frans
Paperclip zou Paperclip niet zijn als ze niet weer een bijzondere actie hadden bedacht. Heb jij de naam Frans in je paspoort staan? Dus bv. Frans Jacobs of Neeltje Franssen? Dan krijg je gratis entree tot het festival. Neem op 25 augustus je legitimatie mee en krijg een 'billet gratuit' bij de dagkassa! Bij acties horen voorwaarden, check de voorwaarden voor de 'Frans' actie op www.paperclip.nu.

Overige faciliteiten en weetjes
Uiteraard is er ook dit jaar weer gratis parkeergelegenheid, gratis toiletten, lekker eten, koud bier en een uitmuntende ambiance! Nieuw dit jaar is een heuse wijnbar, waar je kunt genieten van wat exclusievere wijnen onder het genot van (hoe kan het ook anders) een stokbroodje met brie!

Als laatste wil de organisatie laten weten dat ze er weer ontzettend veel zin in hebben en dat er alles aan wordt gedaan om de editie van vorig jaar weer te overtreffen. Graag tot zaterdag 25 augustus, Paperclip Festival – Ambiance à la France!

1 opmerking