Partyflock
 
­ Nederland

Chakra viert zevenjarig bestaan op 30 september

gepubliceerd door , op
Chakraparty
4 augustus 2012
FeestChakraparty · 7th Anniversary
Datumzondag 30 september 2012
LocatieDe Avenue Site
30 September wordt de verjaardag van Chakraparty heel uitgebreid gevierd en zal zij tevens terugkeren naar het prachtige Avenue Theater te Breda, vol trots haar tweede area openen en de gelegenheid geven om kennis te maken met V.O.C. Een nieuwe sound, een nieuwe vibe, boordevol positieve energie. Vrienden Onder Chakra is een projectnaam en een verzamelnaam voor artiesten, kunstenaars, dj's, live muzikanten, producers en dance acts. Alles wat Chakra maar in huis heeft aan talent kan worden ingezet om V.O.C projecten te ondersteunen of in te vullen.

Op 26 augustus, de laatste Beach editie voor deze zomer, zal Chakra voor het eerst gaan kennismaken met live muziek in combinatie met een jong dj-duo. De Chakra live band, bestaande uit: Willem Oudijk drums/percussie, Cor Broekhuizen/ gitaar, Sandor Bodi/Contrabas, Cay-T/Vocals en Jos & Luciano.
De kunstenaars die regelmatig aanwezig zijn en hun kunst en talent laten zien in decoratie en schildersdoek. Bijzondere, kleurrijke mensen met bijzondere talenten. Jeroen Bosch is zo'n kunstenaar, maar ook Tudor en natuurlijk Anousjka met haar bodypainting en de jonge kunstenaar Bart Peree. De sieraden van Bonejewelz. Het is een genot om te zien wat mensen kunnen maken, bedenken, en tenslotte exposeren.
Mexx, de kers op de taart, met haar dansschool Curly Dance Productions. Zij laat regelmatig zien dat haar passie bewegen is en of dit nu buikdansen betreft, streetdance, gastvrouw zijn of de organisator van een heuse flashmob een dame met flair is zij zeker.

Vrienden onder Chakra is een gezelschap dat het feestje Chakra zo anders maakt dan ieder ander feest. En het zevenjarig bestaan zal niets anders zijn dan het uitstallen van alles wat Chakra in huis heeft. Nog een tip van de sluier: een gastmuzikant van een enorm niveau. Speciaal uit Parijs zal deze producer/muzikant overkomen en eigen werk laten horen. Goa in India lijkt zijn tweede thuishaven. Hoe trots mag je zijn? Chakraparty proudly presents: Chris Kovax.

Maar voor het eeuwige feestbeest dat zich wil uitleven op de dansvloer is het ook een dag om te smullen, want ze zijn er allemaal: het hele Chakra dj-team. In een heerlijke trip van negen uur non-stop muziek in de zo bekende opbouw van BPM, maar waar vrolijkheid in weldaad over de dansvloer stroomt, Robin Jaydee Albers: de Goeroe, Igor Mendoza, stanton rules on Techno beats, Yves Deruyter en ja ook hij is van vroeger, maar zijn platenkeus in het hier en nu mag er zijn! Sven van Vuren, die knallend zal eindigen, zoals we dat alleen van hem kennen. Halogen de vaste schakel. Natuurlijk de Belgische resident: Stijn Joris, de dames Mandy D en natuurlijk de niet te overtreffen opening van Martine. Uit eigen visvijver: Randy Leimena, Jos & Luciano.

Langs deze weg wil Chakra uiteraard haar trouwe aanhang niet vergeten en iedereen bedanken voor zeven geweldige jaren vol love, peace & partytime op zondag 30 september. Voorverkoop 10 euro, aan de deur 15 euro, vanaf 21 jaar.