Partyflock
 

GZG sluit zomer af met een knal

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 25 augustus staat GZG voor het vijfde achtereenvolgende jaar op Mysteryland. Dat is natuurlijk vragen om een feestje. De organisatie heeft voor deze bijzondere gelegenheid extra uitgepakt. Naast een enorme circustent, een prominente spot op het terrein en een monsterline-up tijdens het festival is er ditmaal ook een ouderwetse afterparty in een nieuwe Amsterdamse loods.

Wat vijf jaar geleden begon als een klein podiumpje in een geheime uithoek van het Floriadeterrein, is inmiddels bijna niet meer weg te denken van het Mysteryland terrein. De GZG stage is dit jaar nog indrukwekkender dan voorheen met een meer dan lustrumwaardige circustent, waar je – come rain, come shine – de hele dag door (on)fatsoenlijk door kunt raven.

De sound waar GZG zich de afgelopen jaren hard voor heeft gemaakt, is ook anno 2012 weer rijkelijk vertegenwoordigd. Het programma bestaat uit (inter-)nationale artiesten, die door de jaren heen een nauwe band opbouwden met het Nederlandse collectief. Duitse techno-koning en vriend voor het leven Karotte geeft een kijkje in zijn keuken van kolkende beats en smeuïge melodieën. En first lady of German techno Monika Kruse geeft een technoset weg, zoals alleen zij die draait: stoer, sexy en recht-voor-z'n-raap als altijd.

De binnenlandse strijdkrachten worden overdag vertegenwoordigd door niemand minder dan Juan Sanchez, Moritz en De Man Zonder Schaduw. Met sets voor onder andere Sensation, releases op labels als Bla Bla, Wolfskuil en Smoke en een residentie voor AIR mag Sanchez zich rekenen tot de eredivisie van Nederlandse techno. Moritz is met zijn doordringende techhouse sets al jaren betrokken bij GZG en heeft al menigmaal de tent plat gespeeld. Stilstaan op zijn sets heeft eigenlijk geen zin, dus de meeste dansvloeren geven zich al gauw gewonnen.

En een dag als deze zou natuurlijk niets zijn zonder de bezielende begeleiding van stamvader en vaste waarde van GZG De Man Zonder Schaduw. Hij laat horen en zien waarom hij ook weer één van 's Neerlands meest geboekte technojocks is. Verwacht een niets ontziend muzikaal offensief, waarvan de oren zullen klapperen en de handen ten hemel gaan.

Afterparty
Voor GZG is alleen een lange festivaldag niet genoeg. En om dat nog maar eens te onderstrepen, heeft het collectief een ouderwets dikke loods bemachtigd voor een afterparty van formaat. Niet alleen is de ambiance er perfect voor een schemerig vervolg op de festivaldag, ook de selectie (Nederlandse) dj's maakt het ook voor degenen die niet naar Mysteryland komen een nacht om niet te missen.

Busreis naar Mysteryland
Speciaal voor Mysteryland bezoekers is een GZG bus in het leven geroepen. Deze vertrekt 's ochtends vanaf Sloterdijk naar Mysteryland, en 's avonds vanaf het fetivalterrein naar de afterparty in een loods bij Amsterdam-Sloterdijk. Kaarten voor deze busreis kosten maar € 10,-(incl. toegang tot de afterparty) en zijn hier verkrijgbaar. Er zijn ook kaarten verkrijgbaar voor alleen de afterparty, deze koop je hier.

GZG sluit de zomer af met een knal. En zo hoort het. Tot de vijfentwintigste!

8 opmerkingen

Hmz, een buskaart + entree is 10 euro en een entree alleen is 15 euro?
nee eerder 15 aan de deur of los
Uitspraak van Tja B) op maandag 13 augustus 2012 om 10:36:
Hmz, een buskaart + entree is 10 euro en een entree alleen is 15 euro?


Yep, als je met de bus meegaat, kost je dat 10 E en is de after gratis. Kom je alleen naar de after, dan is de entree 15 E..
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest Faniac
Uitspraak van Scylla op maandag 13 augustus 2012 om 22:45:
Yep, als je met de bus meegaat, kost je dat 10 E en is de after gratis. Kom je alleen naar de after, dan is de entree 15 E..


Slim bedacht, dan raakt die bus wel vol :yes:
Ohhh YESSS! Dit gaat er weer eentje worden!
kan je ook nog aan de deur kaarten kopen?
Uitspraak van Andreas t op donderdag 16 augustus 2012 om 11:12:
kan je ook nog aan de deur kaarten kopen?


Ja!