Partyflock
 

Nu elke dag van de week feesten in Sugarfactory

gepubliceerd door , op
Nu elke dag van de week feesten in Sugarfactory
9 augustus 2012
De Amsterdamse Sugar Factory opent vanaf 13 augustus zeven nachten per week haar deuren. Vanaf deze dag gaan de nieuwe avonden Yolo en Pump van start. Met de start van deze clubnights op maandag en dinsdag biedt Sugar Factory de hele week door een afwisselende programmering aan Amsterdam en haar bezoekers.

Amsterdam is een wereldstad, maar aan het begin van de week is het aanbod van clubnights beperkt. 'In Amsterdam is er duidelijk een verschil waarneembaar tussen de hoeveelheid feestjes op maandag tot en met woensdag en de feestjes tussen donderdag en zondag. Er is doordeweeks weinig tot niets te beleven in onze stad op clubgebied en dat terwijl de behoefte er wel degelijk is', aldus Myra Driessen, hoofd programmering bij Sugar Factory.

Feesten op maandag, dinsdag en woensdag
Vanaf 13 augustus is het mogelijk om ook op maandag- en dinsdagavond te feesten. Sugar Factory sloeg deze zomer dit pad al in, met de introductie van The Womb op de woensdagavond. Een avond die nu al haar eigen aanhang heeft gecreëerd. De maandag wordt nu het domein van Yolo. Yolo staat voor een warme avond met hiphop, R&B en andere met soul beïnvloedde muziekgenres. Dj's zijn onder andere Silvester, dj Turne en Lee Millah. Op de dinsdag is het de beurt aan Pump. Pump staat voor een open minded avond met een poptrashy karakter en de muziekgenres indie, electro en dubstep. Onder andere dj's Oslo Hilton, Monsieur Plastique en Sickboy nemen plaats achter de draaitafels.

De Foyer
De vernieuwde programmering in Sugar Factory is het gevolg van de omgebouwde Foyer. De Foyer is de ruimte tussen de grote zaal en kleinere ruimtes zoals de tussenhal, met garderobe en de rookruimte boven. Deze is na een verbouwing voorzien van een licht- en geluidsysteem en tevens is een bar ingebouwd. De vernieuwde Foyer biedt capaciteit aan 150 man.