Partyflock
 

Thrillogy 2012 update

gepubliceerd door , op
Thrillogy
30 juli 2012
Over iets meer dan een maand zullen de hallen van de Jaarbeurs het zwaar te verduren krijgen tijdens Thrillogy. De gehele nacht zullen de drie helden van dit jaar samen met hun zorgvuldig samengestelde line-up het beste op het gebied van hardstyle, raw hardstyle en Hardcore laten horen. Zatox, Crypsis en Mad Dog kijken er enorm naar uit en b2s natuurlijk ook!

Het programma van de drie zalen is als volgt:
Zatox: Noisecontrollers, Tatanka, Ran-D, Brennan Heart, The R3belz, Isaac, Vamper, Activator, Wild Motherfuckers live, D-Block & S-te-Fan live, MC Villain
Mad Dog: Tha Playah, Noize Suppressor, The Stunned Guys, Nico & Tetta, AniMe, Nosferatu, Tommyknocker, Unexist, Traxtorm Gangstaz Allied live, MC Jeff
Crypsis: Zany, B-Front, Adaro, The Machine, Luna, Titan, Balistic, Radical Redemption, Minus is More live, MC Tha Watcher

Een uurtje langer
Tijdens de nacht van Thrillogy gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat je een uur langer kunt feesten, want het spektakel gaat tot 8 uur in de morgen door. Dit laatste uur zullen de drie artiesten traditiegetrouw samen achter de tafels kruipen om te zorgen voor een onvergetelijke afsluiter!

Interview
De drie pioniers kijken enorm uit naar deze nacht waarbij het allemaal om hen zal draaien. Een gevoel dat ze allen nog niet eerder gevoeld hebben en waardoor ze zichzelf tot het uiterste drijven in de voorbereidingen. Ze vertelden hierover in een interview dat b2s met ze had.

Thrillogy
Het heeft best lang geduurd tot Zatox op grotere podia mocht optreden. 'In 2010 stond ik voor het eerst op een groot podium, dat was eigenlijk het begin van mijn succes. De afgelopen twee jaar heb ik echt keihard gewerkt, zoveel mogelijk muziek gemaakt en sinds kort ook videoclips. Ik heb mezelf echt veel laten zien. Het is gewoon mijn tijd, dat heeft b2s ook gezien!' Voor Crypsis wordt het de vierde keer op Thrillogy; de eerste keer bij Lady Dana, daarna bij de Noisecontrollers, vorig jaar bij B-Front en dit jaar mag hij dan eindelijk zijn eigen area hosten. 'Ik heb al jaren mee kunnen kijken achter de schermen en weet hoe bijzonder zo'n avond is voor de drie hosts. Straks sta ik daar gewoon zelf!' Ook Mad Dog is nergens anders mee bezig dan Thrillogy: 'Het gaat echt geweldig worden, mensen komen uit verschillende landen naar Utrecht toe om daar een mooi feest te vieren. Ik wil echt een geweldige feestsfeer en een zeer, zéér bijzondere avond creëren.'

De line-up
De programmering van de drie zalen is helemaal rond. Alle artiesten waar Zatox graag mee samenwerkt, staan er. 'Vele namen hebben geen uitleg nodig. De stage wordt geopend door Activator met een frisse SubgrounD-Style en mijn beste vriend Tatanka zal me versterken als de live-act Wild Motherfuckers. En natuurlijk Vamper en The R3belz, de talenten van mijn label Italian hardstyle.' Crypsis heeft als eerste zijn collega's van Minus is More uitgenodigd: 'Naast die vrienden heb ik ook een aantal andere artiesten gevraagd met wie ik graag samenwerk. Balistic en Luna mogen de zaal klaarstomen met een lekkere early-hardstyle set. Daarna begint voor mij het echte werk waaronder Titan, The Machine en natuurlijk B-Front.' Ook Mad Dog kostte het opvallend weinig moeite om knopen door te Hakken, hij wist direct met wie hij de Jaarbeurs op zijn kop zou gaan zetten. 'Als eerste stuurde ik uitnodigingen naar mijn Italiaanse favorieten en natuurlijk naar mijn Nederlandse vrienden Nosferatu en Tha Playah.'

Studiowerk
Voor Thrillogy zal Zatox een aantal tracks uitbrengen: 'Ik ben bezig met een aantal samenwerkingen en die brengen we voor die tijd uit. Ik heb zelf ook al een aantal tracks af, dus wat muziek betreft moet het helemaal goed komen. Dat is alles wat ik kan doen, dus daar focus ik me op.' Crypsis is op het moment enorm druk met zijn album. 'Ik wil het speciaal voor Thrillogy af hebben. Die datum is ook mijn releasedatum en ik zal mijn album daar presenteren met een live-albumshowcase. Ik leef er nu echt naartoe, dit alles is de kroon op mijn werk tot nu toe.' Naast zijn brainstormsessies voor Thrillogy is Mad Dog ook nog druk bezig in de studio. 'Op 4 oktober komen de previews van mijn nieuwe platen uit. Ik maak een album met vier tot zes tracks die ik voor wil Thrillogy uitbrengen.'

Video interviews
b2s heeft eens goed met alle drie de artiesten gepraat over hun carrière, Thrillogy en de aanloop naar dit evenement waarbij zij zelf de line-up en aankleding van de zaal mochten bepalen. Dus wil jij meer te weten komen over de voorbereidingen van Zatox, Crypsis en Mad Dog? Check dan de uitgebreide video interviews op de Thrillogy website.

Ben jij de allergrootste fan?
Weet jij zeker dat jij de grootste fan bent van Zatox, Crypsis of Mad Dog? Doe dan vanaf 8 oktober mee met de bijzondere Thrillogy winactie. Like b2s op Facebook en houd de pagina goed in de gaten. Je maakt namelijk drie weken lang kans op tickets voor het evenement waar je een exclusief Thrillogy 2012 canvas zal ontvangen. Dit canvas wordt vervolgens door jouw held gesigneerd tijdens een meet en greet op Thrillogy!

Thrillogy 2012 CD
Er wordt dit jaar voor Thrillogy een dikke, driedubbele CD samengesteld en gemixt door de drie hosts. Zatox, Crypsis en Mad Dog zijn hier momenteel hard mee bezig in de studio. Binnenkort wordt de tracklist bekend gemaakt op b2s.nl dus houd de website in de gaten. De compilatie is vanaf 22 oktober verkrijgbaar in de b2s merchandise store.

b2s TV
Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van b2s tv met daarin Thrillogy nieuws. De afgelopen en komende weken staan de drie hosts centraal en zie je interviews met hen en andere artiesten uit de line-up. Houd b2s.nl en de social media kanalen op donderdag dus goed in de gaten voor de nieuwe aflevering!

b2s radio en Soundcloud
Ook op b2s radio wordt aandacht besteed aan deze legendarische nacht. De weken voor het evenement worden er specials uitgezonden, gemixt door de drie hosts. Tune dus iedere donderdag om 20:00 uur in op www.b2s.nl/radio! Het schema is als volgt: 11 oktober Zatox, 18 oktober Crypsis en 25 oktober Mad Dog. De specials zullen de dag na de uitzending online worden gezet op de b2s Soundcloud pagina. Hier kun je ook sets van deze artiesten op eerdere evenementen beluisteren!

Social Media
Niet alleen in de voorbereiding maar ook tijdens de nacht ben jij op de hoogte van de laatste Thrillogy 2012 facts door middel van foto's en video. Volg hiervoor de Twitter account @officialb2s of check de b2s Facebookpagina. Praat mee over dit evenement met de hashtag #TH12 en maak Thrillogy trending topic!

Tickets
Normale en VIP tickets zijn te verkrijgen via b2s.nl. Mocht je liever gelijk je busticket erbij boeken, dan kun je een combi ticket boeken via www.eventtravel.nl.

27 opmerkingen

Ik dacht eindelijk iets nieuws maar is allemaal wat we al lang weten:lol:
Like b2s op Facebook
Zucht yeah, leuke 'win' actie... Verzin is eens iets beters dan FB meuk.

Uitspraak van GabberPinda4Life op maandag 24 september 2012 om 00:41:
Ik dacht eindelijk iets nieuws maar is allemaal wat we al lang weten


Die gedachte had ik ook na het lezen van dit topic....
Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 04:41:
Zucht yeah, leuke 'win' actie... Verzin is eens iets beters dan FB meuk.


+1 Ik heb geen FB. Vroeger kon ik nog wel eens mailen en een prijsje winnen. Tegenwoordig ben ik niets meer waard, want ik like niet. Dan maar geen prijs. Maar goed, toch niet van plan naar Thrillogy te gaan :D
 
dat met de winterklok maakt dit feest alleen maar leuker(L)
Uitspraak van Tja B) op maandag 24 september 2012 om 09:39:
Maar goed, toch niet van plan naar Thrillogy te gaan


ik ook niet line-up valt tegen.
Ze bedoelen 8 uur 's morgens zomertijd neem ik aan? (dus 7 uur wintertijd)
Uitspraak van Tja B) op maandag 24 september 2012 om 09:39:
+1 Ik heb geen FB. Vroeger kon ik nog wel eens mailen en een prijsje winnen. Tegenwoordig ben ik niets meer waard, want ik like niet. Dan maar geen prijs. Maar goed, toch niet van plan naar Thrillogy te gaan


Same problem, ik ga ook geen nep account aanmaken , het is gewoon een principe kwestie geworden voor mij, want je hebt het tegenwoordig overal nodig, dat FB.
Dat canvas zou een leuk kado zijn voor mijn vrouwtje Stampertje , want die is vanaf 00:00 uur die nacht jarig.....;P
Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 11:45:
Same problem, ik ga ook geen nep account aanmaken , het is gewoon een principe kwestie geworden voor mij, want je hebt het tegenwoordig overal nodig, dat FB.


Je gaat serieus een probleem maken van het medium van een winactie? Volgens mij is het vrijblijvend en als je niets wil winnen doe je toch lekker niet mee :)
laatste aanpassing
Heh wat zijn we weer lekker positief partyflockers!
Dit feestje wordt gewoon knallen, ik heb er in in! :D

Uitspraak van wbd schumi op maandag 24 september 2012 om 11:36:
Ze bedoelen 8 uur 's morgens zomertijd neem ik aan? (dus 7 uur wintertijd)


Ja volgens mij wel, dus het gaat door tot 7 uur 'nieuwe' tijd, waardoor je uurtje langer hebt. Volgens mij communiceren ze dan altijd de oude zomertijd met de timetable, dus dan duurt het feest inderdaad tot 8 uur!
Uitspraak van actief op maandag 24 september 2012 om 12:53:
Je gaat serieus een probleem maken van het medium van een winactie? Volgens mij is het vrijblijvend en als je niets wil winnen doe je toch lekker niet mee


Waar zie je dat ik een probleem maak, ik geef enkel mijn mening, en daar heb ik gelukkig het recht op :')
 
Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 16:21:
Waar zie je dat ik een probleem maak


Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 11:45:
Same problem


.... :')
laatste aanpassing
Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 11:45:
Same problem, ik ga ook geen nep account aanmaken , het is gewoon een principe kwestie geworden voor mij, want je hebt het tegenwoordig overal nodig, dat FB.


Dat heet social media en dat is volgens mij gewoon met de tijd meegaan. Die winacties zijn in het voordeel van degene die ze winnen! Wat wil je nog meer? Ik heb super veel zin in die Crypsiszaal, noooooooooooooooooooh :respect: line-up :respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van Foxbuster op maandag 24 september 2012 om 17:34:
Dat heet social media en dat is volgens mij gewoon met de tijd meegaan


Bedoel je niet
A ) Mee lopen met het kudde volk
B ) Je laten begluren waar je bent wanneer, wat je doet en met wie ? Dat de mensen die geen Facebook hebben al verdachte zijn is al triest genoeg..
(http://www.powned.tv/nieuws/tech/2012/08/geen_facebook_hebben_is_verdac.html)

@sjaak: Zelfde probleem, of een probleem er van maken zijn toch 2 verschillende dingen ( en tijds vorm )...
laatste aanpassing
 
Daarmee neem je dus aan dat iedereen Facebook gebruikt, omdat andere het ook doen...

Pownews, dat je daar waarde aan hecht zeg?
Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 17:40:
Je laten begluren waar je bent wanneer, wat je doet en met wie ?


dit is gewoon grote onzin want als jij er niet opzet, waar je bent, wat je doet en met wie je dit doet, Dan zien andere mensen dit ook niet.

Ik vind social media gewoon erg handig, vooral omdat je vaak op de hoogte bent van het laatste nieuws. Bijvoorbeeld wanneer tickets bijna uitverkocht zijn dan zetten ze dit meestal als eerste op twitter/facebook
kut facebook,afschaffen
Uitspraak van karstenhardcore op maandag 24 september 2012 om 18:37:
is gewoon grote onzin want als jij er niet opzet, waar je bent, wat je doet en met wie je dit doet, Dan zien andere mensen dit ook niet.


Overheid wel, en ja FB speelt die gegevens van IP waar je inlogt zo door. Het gaat niet om het volk dat me volgt, maar om de overheid die je in de gaten houd.

Uitspraak van actief op maandag 24 september 2012 om 17:55:
Pownews, dat je daar waarde aan hecht zeg?


Is gewoon ANP knip en plak werk..
 
Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 19:27:
Overheid wel, en ja FB speelt die gegevens van IP waar je inlogt zo door. Het gaat niet om het volk dat me volgt, maar om de overheid die je in de gaten houd.


:lol:

Paranoid much?

Als je je daarom drukt maakt kan je beter in een kartonnen doos onder de brug slapen zodat niemand weet waar je zit.

Wat denk je wat je hier op PF doet? Kan je dit beter ook verwijderen.
laatste aanpassing
Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 11:45:
want je hebt het tegenwoordig overal nodig, dat FB.


ik weet niet waar je t over hebt maar ik heb het nergens voor nodig....beetje onzin dus wat je nu zegt..

ik heb eigenlijk nooit meegedaan aan dat hele hyves,facebook,twitter gedoe:gaap:
laatste aanpassing
Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 17:40:
Je laten begluren waar je bent wanneer, wat je doet en met wie ?


Dat (dit dus) doe je met partyflock ook...

Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 17:40:
(http://www.powned.tv/nieuws/tech/2012/08/geen_facebook_hebben_is_verdac.html)


Powned is nou niet echt een betrouwbare bron van informatie

Uitspraak van karstenhardcore op maandag 24 september 2012 om 18:37:
Ik vind social media gewoon erg handig, vooral omdat je vaak op de hoogte bent van het laatste nieuws. Bijvoorbeeld wanneer tickets bijna uitverkocht zijn dan zetten ze dit meestal als eerste op twitter/facebook


Ben ik volledig met je eens! Social Media is heel erg handig, ook merk ik soms zelf wel eens dat ik informatiemoe wordt. Ik houd mezelf soms teveel bezig met allerlei dingen tegelijk. Prioriteiten stellen denk ik :p
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 19:27:
Is gewoon ANP knip en plak werk..


Juist en in mijn ogen meer sensatie dan wat anders ;)
 
waste of money
Wat een gelul allemaal hieronder over winacties en social media :lol: , ga of ga niet :') of je gaat om te knallen , ga je niet reageer dan ook niet (Y)
KUTZOOI !!!!!!! Ik kan niet
Uitspraak van Pepsi. op maandag 24 september 2012 om 17:40:
Je laten begluren waar je bent wanneer, wat je doet en met wie ? Dat de mensen die geen Facebook hebben al verdachte zijn is al triest genoeg..


Ik heb per ongeluk een verjaardagspost uitgestuurd op 27 oktober in de Jaarbeurs..
Ik heb zo een gevoel dat er rond de 18000 man komen :(