Partyflock
 

Nieuwe datum Shlomi Aber bij SKUG in De Karavaan

gepubliceerd door , op
SKUG
13 juli 2012
FeestSKUG · presents Shlomi Aber
Datumzaterdag 28 juli 2012
WinactieSKUG actiegesloten
LocatieKaravaan
Hoewel de weergoden een prima temperatuur in petto hebben, is het nog niet helemaal zeker of ze het droog gaan houden aanstaande zaterdag 28 juli. Weer of geen weer, het weerhoudt SKUG en de Karavaan er ditmaal niet van om op het Scheveningse strand het feest er sowieso flink in te zetten!

9 Juni was de oorspronkelijke datum van SKUG, maar die editie werd na lang beraad uiteindelijk gecanceld vanwege het uitermate slechte weer op de dag zelf. Niemand minder dan Shlomi Aber zou de tent flink op z'n kop gaan zetten. En gelukkig heeft Shlomi nog een gaatje in z'n drukke schema weten te vinden! Dus kan men zich opmaken voor een potje hete en zwoele zomerbeats van de uit Israël afkomstige DJ, producer en label eigenaar van Be As One Imprint, die bekend werd met releases op labels als Cocoon, Ovum, en zeer recentelijk nog op Desolat.

Daarnaast wordt er gewoon niet moeilijk gedaan. De reeds geplande opwarmers van de avond, niet de minste in de vorm van SKUG's beestachtige live duo Klankarbeit, inmiddels Awakenings Festival 'baas' Prunk en de Utrechtse 'mister Wahnsinn' aka Wouter S. komen wederom aan bod om het Scheveningse strand van het nodige springstof te voorzien, en het pad te plaveien voor de techno held uit Israël!

Timetable
20:00 - 23:30 Wouter S. / Prunk
23:30 - 00:30 Klankarbeit (live)
00:30 - 02:30 Shlomi Aber

Is je festival gedrag de laatste tijd nogal de spuigaten uit gelopen? Tot negen uur is het gratis entree, daarna betaal je nog steeds een uitermate schappelijke vijf euro! Volgens plan start SKUG de avond om acht uur. Mocht het last minute toch erg lekker weer worden overdag, wordt er gewoon eerder begonnen en het feest met een BBQ uitgebreid! Het is daarom verstandig het Facebook event in de gaten te houden voor het laatste nieuws. Tot zaterdag!