Partyflock
 

Feesten op Amstelveld tijdens Gaypride

gepubliceerd door , op
Feesten op Amstelveld tijdens Gaypride
23 juli 2012
FeestGaypride · Vrijmibo
Datumvrijdag 3 augustus 2012
LocatieAmstelveld
FeestGaypride · Our Love
Datumzaterdag 4 augustus 2012
Amsterdam grootste openlucht hebiho vrijmibo
Op vrijdag 3 augustus a.s., de dag voorafgaand aan de GayPride-botenparade, vindt de grootste openlucht VRIJMIBO van Amsterdam op het Amstelveld plaats. Deze VRIJdagMIddagBOrrel is voor openminded mensen. Voor HEtero, BIsexuele en HOmosexuele collega's, vrienden, buren en kennissen. Netwerken, borrelen, socializen for all shapes & sizes, De (openminded)feest organisaties 'Rumour Has It' en 'Supertoys' verlenen hun medewerking aan dit GayPride-evenement, net als het Amsterdamse 'CutCopy'. Ook zijn de makers en modellen van de eerste lesbische Playboy, die op 3 augustus verschijnt, aanwezig om zichzelf en het blad aan het publiek te laten zien. De hebiho vrijmibo is van 16:00 uur tot 23:00 uur buiten op het plein, in het centrum van de stad, met muziek van diverse dj's als dj Lin, Twisted Disco Nymphs, When Harry Met Sally en Nadia Struiwigh. De toegang is gratis.

Our love - Gaypride pleinfeest Amstelveld
Een van de highlights van de jaarlijkse GayPride is het grote pleinfeest op het Amstelveld aan de Prinsengracht (bij de Utrechtsestraat). Gedurende en na de spectaculaire botenparade (op zaterdag 4 augustus) die door de Prinsengracht vaart, gaat het helemaal los op het mooiste plein van Amsterdam. Ook dit jaar is er weer een programmering met optredens van vele artiesten afkomstig uit de gay- en undergroundscene van de hoofdstad.

Nieuwe en vertrouwde namen werken samen om een sfeer van saamhorigheid en pride neer te zetten. Brian S, Carlos Valdes, Fierce Ruling Diva, LUPE, Lustige Lola & Weltschmerz, The Salvador Brothers, Spacegirls, Catcarpenters en anderen. De hostess/mc is niemand minder dan Miss Nickie Nicole. Er zijn korte optredens van Victoria Wilson James en Bunty & Band.

Het feest begint zaterdag 4 augustus om 13:00 uur en duurt tot 00:00 uur. De toegang is gratis. Het is niet toegestaan zelf drank mee te nemen. Zie ook www.weareproud.nl

2 opmerkingen

Sta deze dag op een boot...zin in:jaja:!
 
Uitspraak van Housejunkie18 op dinsdag 24 juli 2012 om 09:04:
Sta deze dag op een boot...zin in!


De bootjes varen toch pas 4/8?