Partyflock
 

Hardstyle Invasion meets Hardstyle Identity

gepubliceerd door , op
Zaterdag 25 augustus organiseert Jms Events en UHF Event Productions de eerste editie van Hardstyle Invasion meets Hardstyle Identity in de Riddim te Venray, die daarbij wordt omgetoverd tot een ware Hardstyle arena, waar artiesten met elkaar de ultieme strijd aan gaan. Hardstyle Invasion meets Hardstyle Identity staat dit keer namelijk in het teken van 'Chronicles of the afterlife', waarbij niets gespaard wordt en extremen worden opgezocht. Wie staan er deze avond ook alweer recht tegenover elkaar? Hierbij nogmaals de battles op een rij:

Line up & timetable


Deze nacht belooft veel actie en gekheid achter de decks waarbij veel muzikale hoogtepunten zullen worden geleverd.
De locatie behoeft geen uitleg meer. Het thema past perfect in Riddim, die niet alleen bekend staat om de goede akoestiek, maar ook een intieme sfeer uitstraalt.

Merchandise
Speciaal voor Hardstyle Invasion meets Hardstyle Identity is er een exclusieve en zeer beperkte merchandise lijn ontworpen. Kom dus een kijkje nemen bij de merchandise stand voor leuke shirts, goodies en andere dingen!

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Venlo. Dit is 'zero tolerance'. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens Hardstyle Invasion meets Hardstyle Identity een digitale (spiegelreflex) camera mee naar binnen te nemen. Ook het meenemen van een filmcamera is toegestaan. Hier is dus geen persaanvraag voor nodig. Dit geldt echter niet voor professionele videoapparatuur.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Kaarten kosten in de voorverkoop € 5,00 en zijn verkrijgbaar via koop tickets. Kaarten aan de deur kosten € 7,50.

7 opmerkingen

 
Artiest Speakerwall
dit wordt zieke shit!!!
Werkzaam bij Raw Inc.
Artiest {SHOWLIST artist 155192, 64780}
:respect:
Artiest {SHOWLIST artist 61829, 82990, 66584}
:cheer:
Vanavond afgesproken dat Stampertje & SQooby er sowieso zijn , met Joey en eventueel Bas en Sjoerd....;P

Nou nog ff goed checken wat de rest van de VDK Familie doet....een paar weet ik al zeker van dat ze niet komen...helaas...

Maare...als dat stampgebeuren is afgelopen , dan nog naar Blerick bij ons voor de after....Inkl. Donny , Milan , Nando en natuurlijk de belangrijkste niet vergeten als ze er bij is , mijn schatje Joyce.....

Dusss....laat maar weten zo snel jullie de knoop hebben doorgehakt.....;P
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
Uitspraak van SQooby-Doo op maandag 23 juli 2012 om 23:33:
mijn schatje Joyce


t is toch volgens echt mijn schatje hoor :$ haha

Maar wij gaan niet mee naar de after, k denk dat als ik klaar ben met draaien dat ik na een uurtje weer weg ga vanwege prive redenen