Partyflock
 

Cartel verhuist naar Studio80 en neemt Tama Sumo mee

gepubliceerd door , op
Cartel
21 juni 2012
Na twee jaar van krankzinnige gezelligheid verhuist Cartel van de Chicago Social Club naar Studio 80. In plaats van eindeloos door te emmeren over hoe heerlijk die tijd wel niet was, wil Cartel enkel benadrukken hoe dik de eerste editie in de nieuwe home base wordt. De line-up is daar het ultieme bewijs van.

Tama Sumo heeft door haar memorabele zondagmiddagsets in de Berghain/Panorama Bar al jaren een streepje voor bij de boys van Cartel. Het is niet voor niets dat er elke maand vanuit heel Europa houseliefhebbers naar Berlijn reizen om hun zondag in de Duitse housetempel te vieren met deze multi getalenteerde dj/producer. Cartel heeft er dan ook alles aan gedaan om haar spierballenhouse te strikken voor haar debuut in Studio 80. Voordat Tama wordt losgelaten op het publiek zal The Full Glass laten horen dat hij meer in zijn mars heeft dan alleen de subtiele deephouse die we doorgaans van hem kennen. Als promotor weet The Full Glass Cartel al tijden te bekoren met zijn gelijknamige feesten. Op zijn feesten stond hij al zij aan zij met headliners als Fred P a.k.a. The Black Jazz Consortium en Patrice Scott en bewees dat hij als dj zeker niet onder te doen voor deze housegrootheden.

De tweede zaal wordt gehost door de getalenteerde Aspirations crew. Aspirations heeft met Yme en Shadee enorm veel talent in huis, waar we de komende jaren nog veel van gaan horen. Waar Shadee afgelopen maand zijn Made Up Fallacies op het Music Kollectiv label dropte, is Yme ook druk in de weer in de studio en achter de decks. Vorig jaar gooide hij hoge ogen op de decembereditie van Cartel, waarna hij zich ook nog keer op keer bewees in de Aspirations thuisbasis, de Amstelhaven.

Tenslotte komt er een oude bekende de tweede zaal uit elkaar trekken. Tommy Kornuijt is een graag geziene gast op de Cartelfeestjes, waar hij zijn veelzijdigheid als jock telkens bewees. De maanden juli en augustus zijn erg druk voor Tommy. Zo heeft hij gigs gepland in het Oekraïense Odessa, Berlijn en Stockholm en als klap op de vuurpijl is hij ook nog medeorganisator van WAVE festival op 4 augustus.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een succesvol debuut van Cartel in Studio 80 met een line-up die geen enkele houseliefhebber mag missen!

2 opmerkingen

 
Tama Sumo! Dope!
laatste aanpassing