Partyflock
 
­ Nederland

Win een XXlerator reis naar Ibiza

gepubliceerd door , op
Win een XXlerator reis naar Ibiza
18 juli 2012
XXlerator gaat internationaal! 4 september gaat Matrixx Ibiza kennis laten maken met hardstyle. En hoe. In 'Worlds Biggest Club' Privilege zal Xxlerator de grond laten schudden met een hele dikke XXlerator editie. Zeven hardstyle DJ's met internationale naam zullen de Privilege op zijn kop gaan zetten. DJ's die er trots op zijn de eerste stappen op Ibiza te kunnen zetten en deel uit te maken van dit unieke evenement. D-Block & S-te-Fan, Coone, Psyko Punkz, Zany, Donkey Rollers, Noize Suppressor, Kutski en MC Villain vormen het XXlerator Ibiza team!

Preparty
Zoals een goed Ibiza feest betaamt zal XXlerator ook een preparty houden. Deze wordt gegeven op 4 sep vanaf 21.00 uur bij de prachtige bar/beachclub Itaca in San Antonio waar o.a. XXlerator resident Devon K. zijn (early) hardstyle sound zal laten horen.

Ibiza Trips
Om deze XXlerator mee te maken heeft Matrixx samen met OAD een speciale 4daagse reis samengesteld. Vertrek op zondag 2 sep vanaf Schiphol en terugkomst op woensdagavond 5 sept. Verblijf in het mooie 4sterren hotel Garbi. Deze reis kost ca € 540,- (incl XXlerator ticket) en je kunt je opgeven via een mailtje aan info@Matrixx.nl. Meer info op www.XXlerator.nl. Er zijn ook goedkope tickets te boeken. Zo vliegt Ryan Air vanaf Weeze voor ca. € 100,- op en neer van dinsdag tot donderdag. Check www.ryanair.nl

Win een XXlerator reis naar Ibiza
Matrixx geeft ook enkele reizen weg. Zo zal SLAM FM in de week van 20 augustus de hele week aandacht besteden aan XXlerator in de Privilege en een reis weggeven. Maar Matrixx geeft komende week ook een reis weg. Hiervoor hoef je alleen te liken op de volgende drie Faceboook pagina's:

1) Ga naar de Privilege pagina, klik vervolgens op de Like button in het midden van het scherm boven de poster en post daarna het berichtje 'I love XXlerator Ibiza' op je Facebook.

2) Like de algemene Xxlerator pagina op Facebook (als je dat nog niet gedaan hebt).

3) Tot slot kies Matrixx at the Park tot beste locatie van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten op Facebook

Uit iedereen die op alle drie de pagina's een like heeft gezet zal een winnaar worden gekozen, die de mooie 4daagse Ibiza XXlerator trip wint. De winnaar wordt 1 augustus bekend gemaakt.

Tickets
Tickets voor XXlerator in Privilege zijn bij alle bars, shops en presale adressen op Ibiza te koop. Tevens zijn de tickets ook via koop tickets op www.XXlerator.nl, www.matrixx.nl en bij alle Primera winkels te koop. Tickets in de voorverkoop kosten slechts € 30,- (incl fee). Voor VIPtafels stuur een mail naar vip@privilegeibiza.com.

17 opmerkingen

 
Helaas valt net buiten me vakantie :(
Echt zo vet dit... Hoop dat ik eens iets win! :cheer:
Wille wille wille wille :cheer: :cheer:
dit is nog eens een leuke win actie!
ibiza.. hardstyle.. wat wil je nog meer?! b)
In Ibiza past helemaal geen hardstyle. Maar dat is juist kicken dat ze het gewoon doen!
 
Check, check and trippel check! kom maar op(L)
Vet gave actie! Heb Natuurlijk meteen clickerdiklick de drie pagina`s geliked!
Kom maar op met die prijs : bounce:
een vip tafell.... ???
ga toch niet zitten,, was da nou ?! :P
Waaauuww :blinky:
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3
Zou echt schitterend zijn :D. Heb nog niks gepland dus zou echt briljant zijn :bier:
 
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 88435, 126737, 118935, 49038}
Goed bezig! :) Hopen dat ik eens een keer wat leuks win. Ik ben wel toe aan een knallende vakantie, budget is niet al te hoog! ;)
Done, wat zou dit een vette belevenis zijn en een hoogtepunt in mijn partylife :D
 
OMG I love Ibiza!!! :lief:
En anders win je gewoon via SLAM FM!!! Dat wordt knallen op xxlerator en ook nog jarig dan! Beter kan niet!!!!